Νούνο Εσπίριτο Σάντο για Ολυμπιακό: “Πολύ δυνατός αντίπαλος! Φάνηκε και κόντρα στην Άρσεναλ”

2
Νούνο-Εσπίριτο-Σάντο-για-Ολυμπιακό:-“Πολύ-δυνατός-αντίπαλος!-Φάνηκε-και-κόντρα-στην-Άρσεναλ”

Στο πόσο δυνατός αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός και στην επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα στάθηκε ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σχολιάζοντας την κλήρωση της ομάδας με τους Πειραιώτες στη φάση των “16” του Europa League.

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στη φάση των “16” του Europa League, χαρακτηρίζοντας πολύ δυνατή ομάδα τους Πειραιώτες, ενώ μίλησε και τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Οι δηλώσεις του προπονητή των “Λύκων”

Για την κλήρωση και τον Ολυμπιακό: “Θα είναι πολύ δυνατοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο και είδαμε εχθές κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνιζόμαστε είναι πολύ δύσκολοι. Παίζουμε στην Premier League, όπου οι υπάρχουν μεγάλες ομάδες, μεγάλοι παίκτες και στο Europa League είναι εξίσου δύσκολα. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, αλλά προχωράμε από αγώνα σε αγώνα. Θα βρούμε τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουμε για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα και θα είμαστε πανέτοιμοι”.

Για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον και για όλους μας. Για εμάς, για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο, για την πόλη. Επιμένω συνέχεια πως το να είμαστε μέλη αυτού του ταξιδιού του Europa League είναι τεράστιο”.

ΠΗΓΗ: