Η στιγμή που μεταφέρεται το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στα Χανιά

3
Η-στιγμή-που-μεταφέρεται-το-ύποπτο-κρούσμα-κορονοϊού-στα-Χανιά

Ένας άνδρας 25 ετών, έφτασε στο νοσοκομείο Χανίων, σήμερα το πρωί, με συμπτώματα κορονοϊού και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός, ταξίδεψε στην Ιταλία, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Χανίων.

Ο 25χρονος προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων. Τον έβαλαν σε καραντίνα εκτός κτιρίου και, εν συνεχεία, ασθενοφόρο, με τραυματιοφορείς που φορούσαν ειδικές στολές, τον μετέφεραν στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο των επειγόντων.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να βγουν σε δύο 24ωρα.

Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον κορονοϊό, η οποία θα γινόταν, σήμερα στις 11 στο Νοσοκομείο Χανίων.

«Το νοσοκομείο είναι έτοιμο, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού. Γενικότερα, οι πολίτες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να υπάρχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση, επειδή συνεχώς έχουμε αλλαγές των δεδομένων. Ειδικά  οι επαγγελματίες υγείας, θα πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

ΠΗΓΗ: