Δύο Ξένοι: Αυτοί θα έπαιζαν κανονικά τον Μαρκορά και την Μαρίνα

2
Δύο-Ξένοι:-Αυτοί-θα-έπαιζαν-κανονικά-τον-Μαρκορά-και-την-Μαρίνα

Ο δημιουργός, Δημήτρης Αποστόλου, αποκάλυψε το αρχικό καστ στην θρυλική σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι».

«Την πρώτη κίνηση για τη συνάντηση την έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας»

«Συναντήθηκα με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετά από 5 χρόνια. Αφορμή ήταν το “Νυφικό Κρεβάτι”, το έργο που γράψαμε για να ξορκίσουμε τον πόνο του τέλους του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Και ξαφνικά έπεσαν στο τραπέζι και τα δύο μαζί. Την πρώτη κίνηση για τη συνάντηση την έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Εγώ το πήρα σαν το παιδί που θέλει να γυρίσει πίσω χωρίς να ζητήσει και συγγνώμη», αποκάλυψε για την σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Τα εξώδικα γράφτηκαν στην ιστορία και η ιστορία δεν ξεγράφει»

Είναι ένας παράξενος γάμος αυτός, όπου το καλό είναι ότι δεν απίστησε κανείς. Απλώς κάποια στιγμή κουραστήκαμε κάθε μέρα να βλέπουμε τις ίδιες φάτσες και είπαμε να το αλλάξουμε λίγο. Πήγαμε μια εκδρομή και τώρα κάνουμε καινούριο σπίτι.

Τα εξώδικα γράφτηκαν στην ιστορία και η ιστορία δεν ξεγράφει. Έχουμε πολλά που μας ενώνουν και ένα πράγμα είναι να κλείσουμε τους κύκλους και ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε μαζί και ο κύκλος είναι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Το αρχικό καστ

«Για τους “Δύο ξένους” το πρώτο καστ ήταν Γρηγόρης Βαλτινός – Ελένη Κούρκουλα και είχε ακουστεί το όνομα της Νόνικας Γαληνέα για τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΠΗΓΗ: