Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν

4
Γιουβέτσι-με-κιμά-ογκρατέν

Μαμαδίστικη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια.

#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγει πιο ζουμερό το γιουβέτσι, δεν αφήνουμε το κιμά να βράσει πολύ με τη σάλτσα.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κριθαράκι, βρασμένο

300 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντομάτα, κονκασέ

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

αυγά, medium

250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΠΗΓΗ: