Άνοιξε τα σύνορα σε εκατομμύρια πρόσφυγες ο Ερντογάν! Τους στέλνει στην Ελλάδα! Βίντεο ντοκουμέντα

3
Άνοιξε-τα-σύνορα-σε-εκατομμύρια-πρόσφυγες-ο-Ερντογάν!-Τους-στέλνει-στην-Ελλάδα!-Βίντεο-ντοκουμέντα

Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media είναι αποκαλυπτικά. Η Τουρκία έχει ανοίξει κανονικά τα σύνορα στα 4 εκατομμύρια πρόσφυγες που έχει στο έδαφός της!

Το είπε και το έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν και εκτελεί το σχέδιο του ωμού εκβιασμού του προς την Δύση. Την ώρα που η Τουρκία μετράει δεκάδες νεκρούς στρατιώτες στην Ιντλίμπ ο Ερντογάν έχει δώσει εντολή και από το βράδυ τα σύνορα έχουν ανοίξει και οι πρόσφυγες περνούν κατά εκατοντάδες προς την Ελλάδα. Άλλοι συγκεντρώνονται στα χερσαία σύνορα ανάμεσα στις δυο χώρες και άλλοι στα παράλια. Και όταν τους ρωτούν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι απαντούν: «Στην Ελλάδα».

Δείτε τα βίντεο

Footage showing that refugees in Turkey are walking to Turkish border with Greece.

• NTV reported that some of them were brought by free busses to the border area

• One refugee said border guards advised them to use sea entrance to get to Greecepic.twitter.com/4hZ4sgp4RT

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) February 28, 2020

Sınır kapılarının açıldığı iddiaları üzerine mülteciler Avrupa’ya geçmek için sınır kapılarına yöneldi. Gerek Suriye sınırından gerekse Türkiye içinden Avrupa’ya gitmek isteyen mülteciler yollara düştü.

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) February 28, 2020

WATCH: Refugees going to GREECE from #Turkey as Turkish authorities opened the borders into Europe without any explanation. pic.twitter.com/0AxRpgAZbO

— AS-Source News (@ASBreakingNews) February 28, 2020

— Sadettin Toprak (@s_toprak5861) February 28, 2020

Εκτός από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, και ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Εμερ Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον σε θέση να συγκρατήσει την εντεινόμενη ροή των προσφύγων από τη Συρία.

— EHA News (@eha_news) February 28, 2020

News channel A-Haber, owned by President #Erdogan‘s family, advertises all border crossings to Europe, on both sea and land, were opened and refugees in #Turkey started moving towards #Greece.

Erdogan raised the stakes in his blackmail policy to extract concessions. pic.twitter.com/GlXdtV76RS

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) February 28, 2020

«Η πολιτική της Τουρκίας παραμένει αμετάβλητη, αλλά η χώρα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τη μαζική εισροή (προσφύγων) από την Ιντλίμπ στα σύνορά της». Έτσι ονόμασε τον εκβιασμό ο Τσελίκ τα ξημερώματα της Παρασκευής. Και τα σύνορα άνοιξαν.

Έτσι η Τουρκία και με την βούλα γράφει για ακόμα μια φορά στα παλιά της τα παπούτσια την Κοινή Δήλωση Τουρκίας – ΕΕ για το Προσφυγικό, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διμερούς συμφωνίας του 2016.

ΠΗΓΗ: