Αυγό ποσέ με σπαράγγια και σάλτσα βουτύρου

0
3
Αυγό-ποσέ-με-σπαράγγια-και-σάλτσα-βουτύρου

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα

4 αυγά ποσέ

200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. χυμό λεμονιού

½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 αστεροειδή γλυκάνισο

50 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ψωμί, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsouslis.com

ΠΗΓΗ: