«Όποτε είσαι απέναντί μου θα είσαι καθιστός»: Άγριος καβγάς Νίκα-Τατούλη για το στάδιο της Καλαμάτας (vid)

0
3
«Όποτε-είσαι-απέναντί-μου-θα-είσαι-καθιστός»:-Άγριος-καβγάς-Νίκα-Τατούλη-για-το-στάδιο-της-Καλαμάτας-(vid)

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν στην προχθεσινή (16/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο προκάτοχός του Πέτρος Τατούλης!

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο κ. Νίκας είπε ότι δεν αξιοποιήθηκε μελέτη του Δήμου Καλαμάτας για το στάδιο της πόλης και ο κ. Τατούλης το διέψευσε. Ο κ. Νίκας επικαλέστηκε τη μαρτυρία του τότε διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλη Τζαμουράνη, ο κ. Τατούλης επέμεινε στον ισχυρισμό του πως δεν παρέλαβε μελέτη και κουβέντα στην κουβέντα… άναψαν τα αίματα!

Η ίδια ιστοσελίδα μεταφέρει τον «διάλογο» με κάθε επιφύλαξη για τα όσα λέει ο κ. Τατούλης, καθώς μιλάει εκτός μικροφώνου:

Π.Ν.: Τώρα είσαι μεγάλος άνθρωπος και λες και ανακρίβειες…

Π.Τ.: Λες ψέματα.

Π.Ν.: Άστα αυτά τα οποία ξέρεις…

Π.Τ.: Λες ψέματα, λες ψέματα.

Π.Ν.: Καλά, καλά (σ.σ. ο περιφερειάρχης γελάει). Μου προκαλείς το γέλιο.

Π.Τ.: Δεν με άφησες… (σ.σ. η υπόλοιπη φράση του κ. Τατούλη δεν ακούγεται γιατί ο κ. Νίκας φωνάζει δυνατά από το μικρόφωνο).

Π.Ν.: Μου προκαλείς το γέλιο με όσα έχεις κάνει έντεκα χρόνια.

Π.Τ.: Δεν ντρέπεσαι καθόλου…

Π.Ν.: Λάθος το 2014, θα σε είχα τελειώσει.

Ο κ. Τατούλης σηκώνεται όρθιος και χειρονομώντας πηγαίνει προς την έδρα, αλλά δεν ακούγονται όσα λέει. 

Π.Ν.: Άστα αυτά, ντροπή σου…

Π.Τ.: Να συγχωράς τον Μητσοτάκη…

Π.Ν.: Θα χτυπιέσαι τέσσερα χρόνια. Ό,τι έκανες σε αυτή την αίθουσα θα το πληρώσεις από εμένα.

Π.Τ.: Είσαι λασπολόγος.

Π.Ν.: Όποτε είσαι απέναντί μου θα είσαι καθιστός πάντα.

Π.Τ.: Εσένα θα φοβηθώ; Αφού τρέμεις…

Να θυμίσουμε, ο Πέτρος Τατούλης εξελέγη βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1990 και επανεξελέγη το 1993, 1996, 2000, 2004 και 2007. Διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο διάστημα 2004-2006. 

Στις 10 Νοεμβρίου 2008 διεγράφη από το κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της κριτικής που ασκούσε στο έργο της κυβέρνησης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ και εξελέγη με ποσοστό 52,53%. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 επανεξελέγη Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με ποσοστό που προσέγγισε το 60%. Στις περιφερειακές εκλογές του 2019, ωστόσο, συγκέντρωσε 46,41% στον δεύτερο γύρο και δεν επανεξελέγη.

ΠΗΓΗ: