Ψηφιακή Μέριμνα: Τρία βήματα για να βάλουμε την τηλεκπαίδευση στο σωστό Πλαίσιο

0
Ψηφιακή-Μέριμνα:-Τρία-βήματα-για-να-βάλουμε-την-τηλεκπαίδευση-στο-σωστό-Πλαίσιο

Από τις 12 Απριλίου, το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» ξεκινά δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές και φοιτητές να αποκτήσουν τα κατάλληλα εργαλεία για να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και να ακονίσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Είναι βέβαιο ότι το voucher των 200€, που παρέχεται μέσα από το πρόγραμμα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Κοινωνίας της Πληροφορίας, είναι από μόνο του ένα ιδιαιτέρως σημαντικό βοήθημα. Όμως πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε τις καταλληλότερες επιλογές.

Βήμα 1ο: Ελέγχουμε ότι ανήκουμε στους δικαιούχους

Μια επίσκεψη σε αυτή την ιστοσελίδα είναι αρκετή για να βεβαιωθούμε ότι εντασσόμαστε στο πρόγραμμα, που αναμένεται να ωφελήσει περισσότερες από 300.000 οικογένειες και 560.000 μαθητές και φοιτητές (ηλικίας 4 έως 24 ετών).

Βήμα 2ο: Υποβάλλουμε αίτηση

Με ένα κλικ εδώ βρισκόμαστε στη σελίδα υποβολής της αίτησης για το voucher. Συνδεόμαστε με τα στοιχεία του Taxisnet και καταχωρούμε ορισμένες επιπλέον πληροφορίες, όπως τον ΑΜΚΑ, τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων, τα στοιχεία φοίτησής τους και το κινητό μας τηλέφωνο. Έτσι, θα λαμβάνουμε και τις αναγκαίες ενημερώσεις για το πρόγραμμα.

Βήμα 3ο: Επιλέγουμε πού θα εξαργυρώσουμε την επιταγή

Έχει σημασία το κατάστημα από το οποίο θα προμηθευτούμε το tablet, το laptop ή το desktop μας; Τεράστια, αν λάβουμε υπόψη μας τις διαφορές ως προς την γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτησή μας πριν και μετά την αγορά, αλλά και τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων που μπαίνουν στο εκάστοτε «καλάθι».

Μια έξυπνη επιλογή αποτελούν τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ που συμμετέχουν και υποστηρίζουν το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», αφού προσφέρουν μεγάλο εύρος προϊόντων από τα κορυφαία τεχνολογικά brands, εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, ικανούς να μας λύσουν κάθε απορία σε όλη τη διάρκεια των αγορών μας, προκειμένου να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή για τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Οι ίδιοι άνθρωποι, θα βρίσκονται στη διάθεσή μας και μετά την απόκτηση της ιδανικής για εμάς συσκευής, σε περίπτωση που χρειαστούμε περαιτέρω βοήθεια ή καθοδήγηση.

Προκειμένου να αισθανόμαστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς, αλλά και να ολοκληρώνουμε ταχύτερα τις αγορές μας, όλα τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ διαθέτουν ειδικό σημείο εξυπηρέτησης σε εξωτερικό χώρο. Και, το σημαντικότερο: Η ΠΛΑΙΣΙΟ είναι η μόνη εταιρεία που έχει καταφέρει αποδεδειγμένα να προσφέρει άμεση παράδοση εντός 24 ωρών, παρά τις επιπλέον δυσκολίες της πανδημίας, χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics.

Η συμμετοχή της ΠΛΑΙΣΙΟ στο πρόγραμμα δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά την εκπαίδευση στην Ελλάδα. Στο παρελθόν, έχει προχωρήσει σε δράσεις όπως η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών της Ελλάδας, έχει δημιουργήσει την πρώτη STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και έχει δωρίσει δεκάδες χιλιάδες σχολικές τσάντες σε δημοτικά και νηπιαγωγεία όλης της χώρας, στο πλαίσιο ενέργειας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο από το 2016.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher σας με τη σφραγίδα ποιότητας της ΠΛΑΙΣΙΟ:

  • Σε φυσικό κατάστημα κατόπιν ραντεβού
  • Καλώντας το 210 2895000
  • Ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ σε αυτό το link.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: