Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για το θάνατο της γυναίκας του

1
Χρήστος-Σωτηρακόπουλος:-Ανατριχιάζει-η-αποκάλυψη-για-το-θάνατο-της-γυναίκας-του

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή εκείνη που η οικογένεια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου βυθίστηκε στο πένθος. Σοκάρουν τα λόγια του

Ο γνωστός δημοσιογράφος «έχασε» τη γυναίκα του μετά από μια επέμβαση.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28-04) στην εκπομπή Το Πρωινό, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θάνατο της συζύγου του κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής.

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε ήταν… για τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν δύσκολο πολύ, έγινε… μετά από δυο χρόνια… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε», είπε στην κάμερα.

Όσο για την δουλειά του στην τηλεόραση και τις προτάσεις που είχε όλα αυτά τα χρόνια;

«Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής.

Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια».

Δες το βίντεο

Στο πρώτο του μήνυμα ο ίδιος είχε γράψει:

«Επέλεξε να δώσει τη μάχη της όρθια και έπεσε όπως ταίριαζε στον επίμονο χαρακτήρα της… κατάφερε στο παρελθόν να δραπετεύσει δυο φορές από του χάρου τα δόντια αλλά τούτη της φύλαξε καρτέρι… μου χάρισε τον Ρομπερτ και την Χριστίνα που ήταν για εκείνη όλη η ζωή της… τα μάτια τους και τα πρόσωπα τους μου υπενθυμίζουν πως κάποια μέρα, κάποτε, δυο άγνωστοι συναντήθηκαν, αγαπήθηκαν, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους in sickness and in health… γέλασαν, έκλαψαν μάλωσαν, προσπάθησαν πολύ και δημιούργησαν μαζί… και έφεραν στον κόσμο δυο ζωές … πρόλαβε να τα δει να σπουδάζουν, να δουλεύουν… να γίνονται σωστοί άνθρωποι πάνω σε αρχές που έδωσε η ίδια, γιατί οι μητέρες είναι οι τεχνικοί διευθυντές μέσα σε κάθε σπίτι και εκείνες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των παιδιών… ένα ευχαριστώ από καρδίας σε όλες και όλους για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, το εκτιμάμε όλοι μας από τα βάθη της καρδίας… και κάτι συμπληρωματικό γιατί είναι άδικο να υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια ιατρικής παράλειψης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν τεράστια μάχη αλλά τα μικρόβια παραμονεύουν παντού και αν βρουν ευάλωτο οργανισμό επιτίθενται… τους ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και την φροντίδα που είχε έως το τέλος … R.I.P.Angela… we laughed, we cried, we fell in love, we got hurt, we got sad, we got happy, but more importantly, we lived our lives. …», έγραψε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: