Χρήστος Πέρρος: Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του: Έτσι δρούσε ο Λιγνάδης

3
Χρήστος-Πέρρος:-Οι-ανατριχιαστικές-περιγραφές-του:-Έτσι-δρούσε-ο-Λιγνάδης

O 35χρονος σήμερα λογοθεραπευτής εξήγησε πώς «δρούσε» ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώ αποκάλυψε πως είχε «αλιευτή» για τα θύματά του.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ελένη Δήμου για Λιγνάδη: «Άργησαν να τον συλλάβουν. Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί…»


«Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πως με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στην μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι και και τσιγάρο στο σπίτι μου. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά.

Τα χρόνια πέρασαν κι εγώ θέλησα να πάρω πληροφορίες για μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι είναι ο ίδιος άνδρας, καθηγητής στη σχολή. Πάω να φύγω μου πιάνει το χέρι και μου είπε να πάω σπίτι του για να συζητήσουμε πώς θα περάσω χωρίς εξετάσεις».


Μιλώντας για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση είπε:

«Βρισκόμενος σε μια καφετέρια στο Θησείο με προσέγγισε ο άνδρας που μου άνοιξε την πόρτα στη σχολή.Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνευρεθούμε οι τρεις μας και μου πρότεινε έναν άνθρωπο που διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι είναι ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα. Γνωρίζω δύο άτομα που είχαν πει όχι σε μικρή ηλικία»

ΠΗΓΗ: