Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα με τον Παναγή έχουν χάσει στιγμές

0
Χαιρέτα-μου-τον-πλάτανο:-Η-Κατερίνα-με-τον-Παναγή-έχουν-χάσει-στιγμές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η Μυρτώ με τον Μπαλαούρα έχουν φτάσει, ο αμφορέας είναι σπασμένος και ο Μένιος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει, μέχρι να δουν τι θα κάνουν με τη Φιλιώ.

Η Κατερίνα με τον Παναγή έχουν χάσει στιγμές από την παρακολούθηση της κάμερας, αλλά τα ίδια και χειρότερα γίνονται με τον Κανέλλο και τον Τζώρτζη, που τσακώνονται κι έχουν χάσει κι εκείνοι τα σούρτα-φέρτα του Βαγγέλα στο σπίτι της Μάρμως. Ο Ηλίας έχει κάνει… χρυσή τη Βαρβάρα να του δώσει το βίντεο, αλλά παραμονεύουν και η Τούλα με τον Σίμο για να το πάρουν.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αγριότητα του Νικηφόρου! «Ρημάζει» το σπίτι των Σεβαστών η Ασημίνα

Θα καταφέρει ο Μένιος με τη Φιλιώ να παραπλανήσουν τη Μυρτώ και να φέρουν τη φάρσα εις πέρας ή όλο και κάποιος θα τους πάρει χαμπάρι; Όσο για τα παιδιά, είναι πολύ κοντά στο να μάθουν ότι ο Βαγγέλας είναι ολοζώντανος…

Ένας κάλπικος εκτιμητής για τον «μαϊμού» θησαυρό!

Την ώρα που η Μυρτώ φέρνει στο χωριό τον δήθεν εκτιμητή Μπαλαούρα, για να εκτιμήσει τον αρχαιολογικό θησαυρό του Πλατάνου, για τον οποίο με τόσο ενθουσιασμό τής μιλά ο Μένιος, οι κάμερες που τοποθετούνται στο σπίτι της Μάρμως αποκαλύπτουν ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός!

Λεπτό δεν μένουν ήσυχοι οι κάτοικοι του μικρού χωριού και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, στις 20:00.

ΠΗΓΗ: