Φωτιάς στο Φάληρο, Ίστβαν Βαντ στο Βικελίδης

2
Φωτιάς-στο-Φάληρο,-Ίστβαν-Βαντ-στο-Βικελίδης

Ο Βασίλης Φωτιάς θα διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/05, 19:30). Βοηθοί του Έλληνα ρέφερι από την Ένωση Πέλλας, θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (12/05, 19:30) η ΚΕΔ όρισε ξένο ρέφερι, καθώς ο Ούγγρος Βαντ Ίστβαν θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης. Ο 41χρονος Ούγγρος διεθνής από το 2007 διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ επίτης από την Ουγγαρία και τον Έλληνα Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Τέλος, στην αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Ελληνας διαιτητής, Αγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνης Απτσόγλου και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:

Άρης-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βαντ Ίστβαν (Ουγγαρία)


Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν, Θόδωρος Γεωργίου


4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος


VAR: Τιάγκο Μάρτινς, Τρύφωνας Πετρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου


Βοηθοί: Ιορδάνης Απτσόγλου, Μπάξμπαουμ Ρέινχαρτν


4ος: Δημήτριος Καραντώνης


VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς


Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Βασίλειος Νικολακάκης


4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης


VAR: Άντρις Τρεϊμάνις, Ηλίας Κωνσταντίνου

ΠΗΓΗ: