Φονικό στη Μακρινίτσα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς των δύο παιδιών – «Να μη βγει ποτέ έξω ο δράστης» (video)

0
Φονικό-στη-Μακρινίτσα:-Ραγίζουν-καρδιές-οι-γονείς-των-δύο-παιδιών-–-«Να-μη-βγει-ποτέ-έξω-ο-δράστης»-(video)

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριά που μπορεί να πει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους και ειδικά στην μητέρα, που είδε μπροστά στα μάτια της, να σκοτώνουν τα δύο παιδιά της στη Μακρινίτσα.

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι αν δεν έτρεχε η κόρη της κάτω, θα σκότωνε την ίδια ο φερόμενος ως δράστης. 

«’Ετρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου που το είχα επάνω. Λέει η κόρη μου: Μαμά κλείσε τις πόρτες. Κατέβηκα κάτω και άρχισε να με χτυπάει. Μου έβγαλε ένα μαχαίρι τεράστιο μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει. Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε η κόρη μου. Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε η κόρη μου εκείνη τη στιγμή. Και άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου» περιγράφει η κυρία Αθανασία.

«Μετά βγήκε έξω, αφού έκανε ό,τι έκανε, και εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο γιος μου. Και ξεκίνησε τον γιο μου μετά να χτυπάει και το παιδί δεν πρόλαβε να αντισταθεί».

Click4More: Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Του είχαν γράψει ψυχοφάρμακα αλλά δεν τα έπαιρνε – «Επιβάλλεται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη»

Με τον σύζυγό της, βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ! «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχουν φύγει τα παιδιά. Νομίζω ότι θα τα δω να έρχονται» είπε η μητέρα στην κάμερα του MEGA.

«Προσπαθούμε τώρα να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ενώ ο πατέρας των θυμάτων, ο κύριος Απόστολος, ζήτησε την τιμωρία του φερόμενου ως δράστη.

«Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» συμπλήρωσε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις