Φολέγανδρος: «Με ενέπαιζε, προσπαθούσε να με εκθέσει, με κορόιδευε» -Ολόκληρη η απολογία του δράστη 

2
Φολέγανδρος:-«Με-ενέπαιζε,-προσπαθούσε-να-με-εκθέσει,-με-κορόιδευε»-Ολόκληρη-η-απολογία-του-δράστη 

Φολέγανδρος: Οι δραματικές στιγμές πριν και μετά το έγκλημα – Τι είπε η 26χρονη και εξόργισε τον δολοφόνο – Ο τρόπος που την σκότωσε και το «κενό μνήμης». 

«Με ενέπαιζε, προσπαθούσε να με εκθέσει, με κορόιδευε» ισχυρίζεται μεταξύ άλλων στην απολογία του ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις του ανακριτή, γιατί είχε “θολή εικόνα”.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και πως η 26χρονη με την συμπεριφορά της επιχειρούσε να τον μειώσει. «Γι’ αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη και μακάρι να είχαν έρθει τα πράγματα αλλιώς» είπε στον ανακριτή, χωρίς όμως να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις του σχετικά με το πως έγινε το έγκλημα, παρουσιάζοντας «κενό μνήμης».

Ε: Πως και για ποιο λόγο διαπληκτιστήκατε;

Α: Την συγκεκριμένη φορά ο λόγος ήταν ότι δεν παρακολουθούσε πως θα πάμε στο μέρος που πηγαίναμε να φάμε. Πηγαίναμε από άλλο δρόμο και μετά ξαναγυρίσαμε πίσω.

Ε: Το αμάξι σας έφυγε ή το ρίξατε εσείς εκεί;

Α: Μου έφυγε ήμασταν στο κέντρο του δρόμου και έπρεπε να κάνω στροφή, διαπληκτιζόμαστε και το αμάξι έφυγε από το δρόμο. Προσέκρουσε σε πέτρες.

Ε: Ο διαπληκτισμός τι μορφή είχε;

Α: Υπήρχε έντονη λογομαχία. Δε θυμάμαι 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: