Φλόριντα: Ντύθηκαν γιαγιάδες για να εμβολιαστούν

3
Φλόριντα:-Ντύθηκαν-γιαγιάδες-για-να-εμβολιαστούν

Οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στις ΗΠΑ, διεξάγονται με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Παρόλα αυτά, δύο γυναίκες που ήθελαν να εμβολιαστούν, σκέφτηκαν πώς θα έρθει η σειρά τους μία ώρα αρχύτερα.

Σύμφωνα με το CNN, στην κομητεία Όραντζ της Φλόριντα, μια 34χρονη και μια 44χρονη ντύθηκαν γιαγιάδες για να κάνουν το εμβόλιο. Με γάντια, γυαλιά και περιβολή από τη δεκαετία του 1920, κατάφεραν να κάνουν την πρώτη δόση, αλλά απέτυχαν την δεύτερη φορά, καθώς έγιναν αντιληπτές.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες μπορεί να έφεραν έγκυρες κάρτες εμβολιασμού με σφραγίδα από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, όμως επειδή η «περίεργη εμφάνιση που δεν συμφωνούσε με τις ηλικίες» στις ταυτότητες, σήμαναν την αποτυχία του κόλπου.

«Δεν ξέρω πώς διέφυγαν την πρώτη φορά κι αν για τη δεύτερη δόση έκαναν το ίδιο κόλπο αμφίεσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Υγείας στη Φλόριντα, Δρ Paul Rino, ο οποίος με χιούμορ σχολίασε ότι «δεν έχουμε πάντως έλλειψη προθύμων για εμβολιασμό».

Η ίδια πηγή αναφέρθηκε και σε άλλο άτομο που είχε το ίδιο όνομα του πατέρα του, και ήρθε με έγκυρη κάρτα πιστοποίησης. Μόνο που είχε διαφορετική ημέρα γενεθλίων. 

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Mad Clip: Γλίτωσε τον εισαγγελέα για την καταδίωξη (pic & vids)
  • Έκτακτο: Ανοίγουν καταστήματα Βόρεια και Αν. Αττική
  • Η Ίννα από το Sugarbabes έδωσε πάνες για μωρά σε κακοποιημένες μητέρες

ΠΗΓΗ: