Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου ριάλιτι

3
Φάρμα:-Οι-πρώτες-εικόνες-από-το-εσωτερικό-του-νέου-ριάλιτι

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, 20:00

Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου ριάλιτι

Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί βρίσκεται «Η Φάρμα». Δεκατέσσερις παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές…

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. 

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Την Πέμπτη στο «Πρωινό» είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό της Φάρμας. Το προνόμιο του Αρχηγού είναι πως μένει μόνος του, ενώ στο δωμάτιό του έχει και δικό του μπάνιο.

Ο Αρχηγός θα προκύπτει μετά από ψηφοφορία των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες θα προτείνουν τον υποψήφιο Αρχηγό τους και από τον αγώνα αρχηγίας θα προκύπτει ο μοναδικός Αρχηγός της «Φάρμας» που θα συντονίζει τις δουλειές και θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση.

Ο Αρχηγός θα επιλέγει επίσης τον πρώτο μονομάχο και υποψήφιο προς αποχώρηση. Παράλληλα ο χαμένος αγρότης που θα αποχωρεί θα αφήνει και ένα καθοριστικό γράμμα για την επόμενη εβδομάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: