Υπόθεση Λιγνάδη: Μαρτυρίες που «καίνε» για επισκέψεις ανηλίκων στο σπίτι του

1
Υπόθεση-Λιγνάδη:-Μαρτυρίες-που-«καίνε»-για-επισκέψεις-ανηλίκων-στο-σπίτι-του

Υπόθεση Λιγνάδη: Δείτε τι δηλώνουν οι γείτονες του λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του…

Μετά τις καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλικές κακοποιήσεις, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε επιβεβαίωση των καταγγελιών των θυμάτων με εξετάζοντας του μάρτυρες και απήγγειλαν σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση. Ακολούθησε οι σύλληψή του, αλλά και μια σειρά από νέες καταγγελίες.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του! Αρνείται όλες τις κατηγορίες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1…

Οι Aρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο, ο Δημήτρης Λιγνάδης να δεχόταν ανήλικους στο διαμέρισμά του στο πλαίσιο συνεργασίας του με κυβερνητική οργάνωση, παρέχοντάς τους θεατρική μόρφωση. Πολλά από τα παιδιά φαίνεται να μην ήθελαν να επισκεφτούν ξανά το σπίτι του ηθοποιού.

«Παλιά έβλεπα και κορίτσια έτσι στην ηλικία της κόρης μου τα οποία έμπαιναν και έβγαιναν από το σπίτι του», δηλώνει γυναίκα – μάρτυρας στην υπόθεση Λιγνάδη.

Ενώ μάλιστα ανήλικη κοπέλα από τη γειτονιά του ηθοποιού, αποκαλύπτει…

«Όλο με σταματούσε και μου έλεγε να πάμε για καφέ. Ένας γνωστός μου μάλιστα, μου είχε αναφέρει ότι είχε πάει στο σπίτι του και εκείνος πήγε να του την “πέσει” αλλά ισχυρίζεται πως επειδή αυτός δεν ήθελε, τότε εκείνος τον σεβάστηκε».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

ΠΗΓΗ: