Τρία ζωδιακά ζευγάρια που θα μείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό τους

1
Τρία-ζωδιακά-ζευγάρια-που-θα-μείνουν-φίλοι-μετά-τον-χωρισμό-τους

Τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια συνήθως εφαρμόζουν τη μέθοδο της… αμοιβαίας εγκατάλειψης, όταν υπάρχει κενό στην κάλυψη βασικών αναγκών τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά στην περίπτωση Σκορπιού-Ζυγού μάλλον δεν ισχύει. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος που υπάρχει σε κάθε πράξη και κάθε σκέψη του. Αν σου αρέσει να αισθάνεσαι το αντικείμενο μιας διαρκούς ερωτικής επιθυμίας, ζήλειας ή διεκδίκησης, τότε η σκοτεινή, αποπλανητική ενέργεια του Σκορπιού είναι σίγουρα πολύ ερεθιστική. Αλλά όλα αυτά μάλλον «πέφτουν βαριά» σε ένα άτομο όπως ο Ζυγός, που αγαπάει την ειρήνη, την χαλάρωση και την καλοπέραση.

Αυτή η διαρκής ένταση κανονικά θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε συγκρούσεις και δράματα, αλλά ο Ζυγός δεν θέλει με τίποτα να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ζυγός συμπεριφέρεται σαν μια κοινωνική πεταλούδα και δείχνει απρόθυμος να «συναντήσει» το επίπεδο έντασης του Σκορπιού, ο οποίος σύντομα θα καταλήξει στην άποψη ότι έχει να κάνει με μια προσωπικότητα πολύ ρηχή για τα γούστα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Τοξότης με τον Καρκίνο μπορούν κάποιες φορές να δημιουργήσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολη,, αφού ο καθένας τους θέλει εντελώς διαφορετικά πράγματα από τον/την σύντροφό του. Ο Τοξότης, ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού καθοδηγείται από την επιθυμία του να γευθεί τις εμπειρίες που έχει να του προσφέρει ο κόσμος όλος. Πορεύεται στη ζωή με οδηγό τη νοημοσύνη του και την ανάγκη για μεγαλύτερη γνώση.

Ο Καρκίνος, από την άλλη, καθοδηγείται από το συναίσθημα. Θέλει μια βαθιά συναισθηματική σχέση με τον σύντροφό του/της που θα ριζώσει σε βάθος χρόνου. Αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί να… βάλει χαλινάρι στον Τοξότη, τόσο περισσότερο εκείνος θα ξεφεύγει. Αν τα δύο αυτά ζώδια αντιληφθούν έγκαιρα ότι αυτή θα είναι η δυναμική τους στο εξής, το πιο πιθανό είναι να προτιμήσουν αμφότεροι τη λήξη της σχέσης τους, πριν τα πράγματα σοβαρέψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Δίδυμοι είναι το πιο αντιπροσωπευτικό ζώδιο του αέρα, ενώ ο Αιγόκερως είναι το πιο γνήσιο γήινο ζώδιο, οπότε η σύνδεση αυτών των δύο μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη από την αρχή κιόλας. Ενώ η περιέργεια του Δίδυμου αρχικά μπορεί να επηρεαστεί από το πόσο διαφορετικός είναι ο Αιγόκερως, η αλήθεια για την προσκόλληση του Αιγόκερω στην ρεαλιστική καθημερινότητα μπορεί να αποδειχθεί ένα «στενό κουστούμι» για ένα τόσο ευφάνταστο αέρινο ζώδιο.

Στον αντίποδα, ο Αιγόκερως, που τα πάντα για εκείνον κρίνονται από το αποτέλεσμα, μπορεί να «ξενερώσει» γρήγορα, από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι ο Δίδυμος είναι καλός στις συζητήσεις και τις θεωρίες, που όμως δεν οδηγούν απαραίτητα κάπου. Τελικά, όταν και οι δύο αναγνωρίσουν ότι δεν έχουν σχεδόν κανένα κοινό σημείο, το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστούν ο ένας από τη ζωή του άλλου, χωρίς τύψεις και δισταγμούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: