Το ύποπτο ζευγάρι στη δολοφονία του Καραϊβάζ και η λεπτομέρεια που γνώριζαν οι δράστες

0
Το-ύποπτο-ζευγάρι-στη-δολοφονία-του-Καραϊβάζ-και-η-λεπτομέρεια-που-γνώριζαν-οι-δράστες

Από την πρώτη στιγμή ένα πιθανό σενάριο, στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που εξέταζε η αστυνομία ήταν οι συνεργοί που ενδεχομένως να είχαν οι δράστες. Αυτοί που τους ειδοποίησαν πως ο έμπειρος δημοσιογράφος φτάνει στην οικία του.

Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Star, μάρτυρες είδαν ένα ύποπτο ζευγάρι, άγνωστο στη γειτονιά.

Τους είδαν να στέκονται για αρκετά λεπτά απέναντι από το παρκάκι όπου στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο Γιώργος Καραϊβάζ και μάλιστα, στη συνέχεια η γυναίκα- η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε σκούφο στο κεφάλι και σκούρο σακάκι- έκανε μια τηλεφωνική κλήση και αμέσως μετά άρχισαν να κατηφορίζουν τον μονόδρομο με τα πόδια. Λίγα λεπτά αργότερα, από το ίδιο στενό, ανέβηκε ανάποδα το σκούτερ τύπου Beverley με τους δύο δολοφόνους.

Η αστυνομία εξετάζει αν υπήρξε συνομιλία μεταξύ δύο κινητών τηλεφώνων από την ίδια «Κυψέλη Κινητής Τηλεφωνίας», εκείνη τη μέρα και την συγκεκριμένα ώρα. Ποια ήταν αυτά τα τηλέφωνα και κυρίως σε ποιους ανήκουν.

Από κει και πέρα, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία λεπτομέρεια που γνώριζαν οι δολοφόνοι.  Ήξεραν πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν θα πάρκαρε στη θέση που είχε στην πυλωτή της πολυκατοικίας που έμενε, αλλά θα πάρκαρε είτε σε κενή θέση γείτονα είτε στο παρκάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Survivor trailer: Η ένταση μεταφέρεται στο συμβούλιο, «σαθρός άνθρωπος, μου θυμίζει σάπια ντομάτα» (vid)
  • Κουτσόπουλος για το ματς που είδε με την σύντροφό του: «Ο τίτλος ήταν ότι ο Πανιώνιος κέρδισε 0-1» (vid)
  • Αστυνομικοί στη Μινεσότα σκότωσαν 20χρονο για ένα αποσμητικό στο αυτοκίνητο (vids)
  • Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε σπίτι για να κλέψει και τον πήρε ο ύπνος!

ΠΗΓΗ: