Το σχόλιο από το Παλάτι για τον πρίγκιπα Harry δείχνει τον εκνευρισμό της βασίλισσας

0
Το-σχόλιο-από-το-Παλάτι-για-τον-πρίγκιπα-harry-δείχνει-τον-εκνευρισμό-της-βασίλισσας

Θυμάσαι καλά πως πριν δύο ημέρες με αφορμή την συμμετοχή τους στην λίστα του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μέσα από ένα βίντεο, ζητούσαν από τον κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Από το σπίτι τους στη Santa Barbara, οι Sussexes, παρακαλούσαν τους νέους ψηφοφόρους να μην ξεχάσουν να κάνουν αυτό που πρέπει με την 39χρονη Meghan να τονίζει:

«Κάθε τέσσερα χρόνια ακούμε πως αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία αλλά αυτή είναι όντως η ψηφοφορία που θα κρίνει τη ζωή μας. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας μπαίνουν σε δράση και οι φωνές μας ακούγονται. Η φωνή σου είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει πως έχεις αξία και πώς αξίζεις να ακουστείς».

Ο Harry συνέχισε λέγοντας πως σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να ψηφίσει στις ΗΠΑ και τόνισε πως ο ίδιος δεν μπορούσε να ψηφίσει ούτε στη Βρετανία.

Η βασιλική οικογένεια, όχι μόνο δεν ψηφίζει αλλά βάσει πρωτοκόλλου δεν πρέπει ούτε να εκφέρει πολιτική άποψη, ούτε και να οδηγεί τους ψηφοφόρους προς κάποια πολιτική κατεύθυνση.  

Η κίνηση αυτή του Harry φημολογείται πως έχει κάνει έξαλλο το Παλάτι και την ίδια τη βασίλισσα και πηγή από την οικογένεια τόνισε στην royal editor Rebecca English πως δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μεν αλλά όσα λέει ο δούκας, είναι προσωπικά του σχόλια και δεν εργάζεται πια για το Παλάτι.

Πάντως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας για το βίντεο αυτό των Sussexes τόνισε:

«Ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής της (χωρίς να πει το όνομα της Markle) και το ξέρει και η ίδια καλά, εύχομαι καλή τύχη στον Harry γιατί θα την χρειαστεί»!

ΠΗΓΗ: