Το συγκινητικό αφιέρωμα του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη (Video)

2
Το-συγκινητικό-αφιέρωμα-του-mega-για-την-Ελένη-Μενεγάκη-(video)

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στις ζωές μας κάπου στα τέλη του 1990 με ένα πρωινό κοκτέιλ. Έφερε πολύ γρήγορα τη MEGA Banca, ενώ ο πρωινός καφές από τα χεράκια της έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν η φίλη που όλοι θα ήθελαν να είχαν, η χαμογελαστή κόρη που τους κρατούσε συντροφιά τα πρωινά.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια η Κουτσελίνη – Λύγισε μιλώντας για τον Καραϊβάζ

Η ομορφιά της ήταν μόνο το εισιτήριο για την παρουσίαση. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, αλλά και η εξυπνάδα της ήταν η άδεια παραμονής σε έναν επαγγελματικό στίβο που δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.

Από την ημέρα που πήρε στα χέρια της το τιμόνι της παρουσίασης, έφτιαξε τη δική της τηλεοπτική παρέα, η οποία κάθε μέρα, κάθε χρόνο μεγάλωνε.

Στις 21 Μαΐου του 2020, η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνει μέσα από την εκπομπή της. Αποφασίζει να κόψει την κορδέλα στο τέρμα που έβαλε η ίδια, στο δικό της τηλεοπτικό μαραθώνιο.

Η Ελένη έβαλε μια άνω τελεία, έμεινε εκτός τηλεόρασης για μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν και επιστρέφει. Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωσε την είδηση με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα για την Ελένη Μενεγάκη που προβλήθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

ΠΗΓΗ: