Το πρωτότυπο Nissan Juke Fuji Sunset Buggy

3
Το-πρωτότυπο-nissan-juke-fuji-sunset-buggy

Διανύοντας τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, η Nissan παρουσιάζει στην Ισπανία το Juke Fuji Sunset Buggy, ένα πρωτότυπο μοντέλο του δημοφιλούς της crossover που συναρπάζει με την «δροσερή» εμφάνισή του.

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα στην Ισπανία το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου.

Το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy αποτελεί την πιο όμορφη πρωτότυπη εκδοχή του ξεχωριστού compact crossover και έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Nissan Juke Fuji Sunset Buggy

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως και εκείνοι που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Nissan Juke είναι ένα ξεχωριστό compact crossover, σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση. Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου,  κινείται από τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης.

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over-the-air, κάνουν το Juke πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fihotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Oi τιμές του Nissan Juke στη χώρα μας ξεκινούν από τις 18.700€.

Nissan Juke Fuji Sunset Buggy

ΠΗΓΗ: