Το νέο Airstream Pottery Barn Special Edition είναι τέλειο για glamping

0
Το-νέο-airstream-pottery-barn-special-edition-είναι-τέλειο-για-glamping

Tα αλουμινένια τροχόσπιτα της Airstream έχουν ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, με την αμερικάνικη εταιρία να έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο πολυτελές τμήμα της κατηγορία. Τα τροχόσπιτα της Airstream δεν μοιάζουν με κανένα άλλο και είναι από τα πιο διάσημα στον κόσμο και από τα δημοφιλέστερα στις ΗΠΑ. Σήμα κατατεθέν τους είναι η μοναδική ρετρό εμφάνιση, χαρακτηριστικό σχήμα και ασημένια βαφή, ενώ είναι κατασκευασμένα στο χέρι.

Πρόσφατα, η αμερικάνικη εταιρία συνεργάστηκε με την Pottery Barn, μια εταιρίας για την πολυτελή επίπλωση των σπιτιών, και παρουσίασαν το Pottery Barn Special Edition. Αυτό έχει μήκος 28 πόδια (8,5 μέτρα) και συνδυάζει διαχρονικό σχεδιασμό, άνεση και στυλ, για να δημιουργήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα του glamping (προέρχεται από τις glamorous camping).

Εκτός από τον εξοπλισμό και την ποιότητα που παρέχεται στάνταρ σε όλα τα ρυμουλκούμενα της Airstream, το Pottery Barn διαθέτει νέα εσωτερική διακόσμηση με την υπογραφή της, νέο hardware και εξοπλισμό. Το πανέμορφο τροχόσπιτα διαθέτει απαλούς χρωματικούς τόνους, υλικά υψηλής ποιότητας και όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύχωρο living room με κουζινάκι, κρεβατοκάμαρα με ντουλάπες στα άκρα, τουαλέτα με ντουζιέρα, ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι ασύγκριτη.

Το Airstream Pottery Barn Special Edition είναι ήδη διαθέσιμο και η τιμή ξεκινά από τα 145.500 δολάρια, όπου σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλος της Airstream, Bob Wheeler, η Pottery Barn “έδεσε” με τον τρόπο ζωής της Airstream.

ΠΗΓΗ: