Το νέο μήνυμα της Κατερίνας Γερονικολού: «Εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που…»

2
Το-νέο-μήνυμα-της-Κατερίνας-Γερονικολού:-«Εξομολογήθηκα-προσωπικές-πληγές-που…»


Αρχική


Lifestyle


Το νέο μήνυμα της Κατερίνας Γερονικολού: «Εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που…»

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, 20:00

Το νέο μήνυμα της Κατερίνας Γερονικολού: «Εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που…»

Η Κατερίνα Γερονικολού μετά την αποκάλυψη για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, μέσα από μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εκφράσει δημόσια την συμπαράσταση της στα θύματα, αλλά αναφέρθηκε και στο πόσο ήρεμη είναι από την στιγμή που μίλησε.

«Αν δεν το έχεις νιώσει. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεό. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει. Αν το έχεις νιώσει… Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει. Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργηθήκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, «ηρέμησαν» τα μυστικά μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολουθήσαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι -σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει… Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα. Μη φοβάσαι.

#eimasteoloimazi #mifovasai #nowisourtime», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: