Το… αιώνιο ταλέντο Ζοζέφ Μιναλά επιστρέφει στη Λάτσιο (vid)

2
Το…-αιώνιο-ταλέντο-Ζοζέφ-Μιναλά-επιστρέφει-στη-Λάτσιο-(vid)

Ο Τζόζεφ Μιναλά είχε υπογράψει για λογαριασμό της Λάτσιο το 2014, και οι δηλώσεις του για το γεγονός πως ήταν 17 ετών είχαν προκαλέσει σάλο στον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις στις Ακαδημίες του ιταλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Μπάρι και Λατίνα Κάλτσιο. Επειτα πέρασε τρεις σεζόν στη Σαλερνιτάνα, αγωνιζόμενος σε 67 παιχνίδια, πετυχαίνοντας παράλληλα και 7 γκολ!

Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στη Λάτσιο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ. Ετσι δόθηκε εκ νέου δανεικός τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά αυτή τη φορά στην ομάδα της Κίνας, Τσινγκτάο Χουανγκάι, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του κινέζικου ποδοσφαίρου. Ωστόσο, τον Γενάρη ολοκληρώνεται ο δανεισμός και έχει αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες ξανά για Ιταλία.

«Ο δανεισμός μου στην Τσινγκτάο Χουανγκάι και ετοιμάζομαι να επιστρέψω στη Λάτσιο. Φοβάμαι τι θα συναντήσω στην ομάδα λόγω των όσων έχουν συμβεί με τον κορονοϊό», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Tuttosalernitana».

ΠΗΓΗ: