Τούρτα της μαμάς: Ηθοποιός δήλωσε: «Δεν είναι μεγάλο το ποσό των 50.000 το επεισόδιο»

0
2
Τούρτα-της-μαμάς:-Ηθοποιός-δήλωσε:-«Δεν-είναι-μεγάλο-το-ποσό-των-50.000-το-επεισόδιο»

Τούρτα της μαμάς: Ανήκει στις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες, καθώς η “Θεοπούλα”, ακόμα κάνει…θραύση.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, μίλησε για την καραντίνα και τον φόβο της για τον κορονοϊό, για την επαγγελματική της ζωή, για την καθημερινότητα της, αλλά και για το ότι έδωσαν το τηλεοπτικό της όνομα σε λάδι, στο χωριό της στην Τριχωνίδα, όπου το ονόμασαν: “Λάδι της Θεοπούλας”.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Συγκλονίζει συνεργάτης του Dj που πέθανε από κορονοϊό στο gossip-tv: «Είναι τεράστια απώλεια»

Πώς περνούν για εσάς οι μέρες της καραντίνας στο σπίτι;

Τα έχω εγκαταλείψει όλα, κάνω λίγα πράγματα στο σπίτι, τα απολύτως απαραίτητα, δεν ασχολούμαι. Έχω τόσα βιβλία που πρέπει να βάλω σε σειρά, αλλά δεν αντέχω άλλο. Έχω και τις αλλεργίες μου, παίρνω τα χάπια μου, οπότε λέω: Έφη, άστα, δεν περνάει η επιθεώρηση, όσο αντέχεις”. Τα αντικείμενα δεν πονάνε, δεν πεινάνε, δε μιλάνε, εμείς θα “φύγουμε” κι αυτά θα είναι εδώ.

Εννοείτε πως καταναλώνουμε τη ζωή μας αδίκων σε κάποια σε πράγματα;

Ώσπου να το καταλάβουμε, ναι. Την πρώτη καραντίνα, την πέρασα στην Αθήνα, όπως και τώρα, παρέα με το δύο μου αδελφές και τον γαμπρό μου. Με τη μικρότερη αδελφή μου και τον άντρα της, είμαστε πολύ κοντά στην Καισαριανή, έχουν κι ωραίο κήπο στο μπαλκόνι τους, γιατί τα δικά μου ξεραίνονται…(Γέλια). Την πρώτη καραντίνα την περάσαμε πολύ άνετα, βρισκόμασταν, τρώγαμε όλοι μαζί, ήταν καλά. Το καλοκαίρι πήγαμε στο χωριό, στην Τριχωνίδα, περάσαμε ωραία. Με τον Ιανό” που μας χτύπησε, όχι δραματικά εμά5, έπαθα μια αλλεργία και ξύνομαι…Το δέρμα μου…Έχω διάφορα τέτοια. Τότε με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Αλέξανδρθ5 Ρήγα5 και μου είπε ότι έχει έναν ρόλο για μένα και με ρώτησε αν μ’ ενδιαφέρει. Την ώρα εκείνη γύριζα από μπάνιο, στο Μεσολόγγι, στις λάσπες, που είναι πάρα πολύ ωραίο για τα αρθριτικά, κι είπα εντάξει, χωρίς να σκεφτώ τι θα επακολουθήσει με τον κορονοϊό. Έτσι στις 21 Οκτωβρίου θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα και ξεκινήσαμε. Ο ρόλθ5 μου αρχίζει από το 14ο επεισόδιο και μετά, μιλάμε για τη σειρά: “Η τούρτα τη3 μαμάς”, στην ΕΡΤΊ. Ξεκινήσαμε με την αγωνία του κορονοϊού… Φοράω μάσκα, γάντια και ό,τι άλλο χρειάζεται…

Έγινε σάλος για το πόσο ακριβό είναι το κάθε επεισόδιο τη σειράς. Αναφέρθηκε ότι το κάθε επεισόδιο φτάνει γύρω στις 50.000 ευρώ.

Δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό, αν σκεφτείς ότι είναι μαζί με του5 ηθοποιού5 και τους τεχνικούς, γύρω στους 35-40 ανθρώπους.

Οπότε είναι δικαιολογημένο το ποσό αυτό;

Κατά τη γνώμη μου τα χρήματα είναι πολύ λίγα, αν σκεφτείς ότι τότε που κάναμε τις δικές μας σειρές, βέβαια ήταν άλλες εποχές, σε σύγκριση, το ποσό των 50.000 ευρώ, είναι ελάχιστο. Με τα καινούργια δεδομένα δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω. Πάντως τα λεφτά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, εγώ σκέφτομαι να είμαστε όλοι και να πληρωνόμαστε. Δεν είναι μεγάλος ο ρόλος, αλλά μου αρέσει, επίσης ο κόσμος θέλει να με δει. Τα πράγματα οικονομικά δεν είναι τόσο φοβερά. Έχουν πολύ αστραφτερό διάλογο ο Αλέξανδρος Ρήγας κι ο Δημήτρης Αποστόλου, “χτίζουν” ωραίους ρόλους, λίγο υπερβολικούς βέβαια. Υποδύομαι την αδελφή του πεθαμένου, που είναι ξινή, συντηρητική, μισεί τους μαύρους, τους ομοφυλόφιλους, η οποία είχε παντρευτεί ένα χουντικό. Η ιστορία είναι γύρω από μια κηδεία και το μνημόσυνο μετά, του Σέκερη, που ήταν ένας άντρας, ο οποίθ3 είχε παντρευτεί 3-4 γυναίκες, που εμφανίζονται την ημέρα της κηδείας του. Είναι κάτι αλλιώτικο από αυτά που έχω παίξει, είναι. χαρακτηριστικός ρόλος. Τώρα, με την καινούργια καραντίνα και την έξαρση των κρουσμάτων, φοβάμαι μήπως δε τα βγάλω πέρα και βρεθώ σε καμιά κλινική, σύμφωνα με το “Λοιπόν”.

ΠΗΓΗ: