Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στην Παρθένο

0
Τι-σηματοδοτεί-για-την-Ελλάδα-ο-Άρης-στην-Παρθένο

Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και με δεδομένο το ότι, σε κοινωνικό επίπεδο, το ζώδιο συνδέεται παραδοσιακά με την υγεία, τόσο με τους ανθρώπους της, όσο και με τις υποδομές της, αναμένεται να ξεσπάσει μια μεγάλη πολεμική ή πιο σωστά να ενταθεί, αφού εδώ και καιρό η ελληνική -και όχι μόνον- κοινωνία ασχολείται σε πολύ μεγάλο βαθμό με θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου στο άκουσμα της απόφασης

Οι διαξιφισμοί, λοιπόν, μεταξύ γιατρών, ειδικών και κάθε εμπλεκόμενου θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιατα… επαυξημένοι! Επειδή, ωστόσο, η φωτιά που θα ανάψει μπορεί να μην έχει μόνο μεταφορικό χαρακτήρα, απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή από τους επαγγελματίες του κλάδου, σε ζητήματα ασφαλείας.

Από την άλλη πλευρά, πρωτοποριακές ιατρικές εφαρμογές θα δώσουν νέες ελπίδες σε πάσχοντες κι αυτές όμως θα έχουν τους… αντιφρονούντες τους.

Είναι βέβαια και τα εργασιακά που διεκδικούν εξ ίσου… πύρινες εξελίξεις, με τις διεκδικήσεις να κορυφώνονται, χωρίς να λείψουν οι ακρότητες, αφού… Άρης είναι αυτός, να μην κάνει ένα σαματά παραπάνω;

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ζητήματα εντάσεις ή/και κίνδυνοι που συνδέονται με το απέναντι ζώδιο, δηλαδή τους Ιχθύς. Τα πλοία, τα λιμάνια και γενικότερα η ναυσιπλοΐα έχουν την… τιμητική τους με τον Άρη στην Παρθένο, ενώ ακολουθούν οι χώροι απομόνωσης κι εγκλεισμού, η Εκκλησία, τα μοναστήρια και οι ιερωμένοι.

Επιπλέον, στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος, το ζώδιο της Παρθένου φιλοξενεί τον 5ο οίκο, ενώ οι Ιχθύες τον 11ο, που σημαίνει ότι περιμένουμε και μια έξαρση των πολιτικών πρωτοβουλιών-διαφωνιών, που με την σειρά τους θα αναδιατάξουν το πολιτικοκοινωνικό σκηνικό.

Σε προσωπικό επίπεδο, τώρα, η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη σε αφορά περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς ή ανήκεις σε ένα από τα άλλα δύο μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι και Τοξότης). Οι στόχοι που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, οι μεγάλες επιδόσεις, προϊόν ενός εντατικού ρυθμού αλλά και τα ατυχήματα ή οι καβγάδες είναι το… τρίπτυχο του Άρη και παρότι σου εύχομαι να βιώσεις τα καλύτερα, αυτό το τελευταίο πρόσεξέ το λιγάκι!

Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, βέβαια, αλλά αν κινηθείς μόνος/η και ασχοληθείς με πράγματα για τα οποία κάτι… σκαμπάζεις ή δεν φορτσάρεις, πέραν των αντοχών σου και… μείνεις από λάστιχο, πολλά θα πάνε κατ’ ευχήν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: