Τζόκοβιτς για Κύργιο: «Πολύ ταλαντούχος, αλλά εκτός γηπέδου δεν τον σέβομαι και πολύ»

5
Τζόκοβιτς-για-Κύργιο:-«Πολύ-ταλαντούχος,-αλλά-εκτός-γηπέδου-δεν-τον-σέβομαι-και-πολύ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε σαφές ότι σέβεται το τένις που παίζει ο Νικ Κύργιος αλλά ως άνθρωπο δεν του έχει και ιδιαίτερη εκτίμηση.

«Πιστεύω πως είναι καλό να τον έχουμε στο άθλημα, είναι κάποιος με διαφορετική νοοτροπία για το τένις, αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του, ενώ τα κάνει όλα με έναν πολύ αυθεντικό τρόπο. Αυτό το σέβομαι. Σέβομαι τους πάντες, γιατί έχουν την ελευθερία να επιλέξουν πως θα εκφραστούν και τι θέλουν να κάνουν. Ο σεβασμός μου όμως πηγαίνει στο τένις που παίζει. Είναι πολύ ταλαντούχος, έχει μεγάλο παιχνίδι και έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει κάθε παίκτη στο γήπεδο», είπε ο Νόλε και συνέχισε:

«Εκτός γηπέδου δεν τον σέβομαι και πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Και εδώ θα το κλείσω. Δεν έχω να κάνω περισσότερα σχόλια για εκείνον, ή για όλα τα σχόλια που έχει κάνει για μένα ή οτιδήποτε άλλο κάνει».

Θυμίζουμε ότι ο Κύργιος πρόσφατα χαρακτήρισε «βλάκα» τον Τζόκοβιτς για τη στάση του στο θέμα της καραντίνας και των μέτρων που ίσχυαν για τους αθλητές που ήταν στη Μελβούρνη. Ο Σέρβος ήταν στην Αδελαΐδα.

ΠΗΓΗ: