Τα 3 ζώδια που κρατάνε μυστικά τα παράξενα γούστα τους στο σεξ!

0
Τα-3-ζώδια-που-κρατάνε-μυστικά-τα-παράξενα-γούστα-τους-στο-σεξ!

Μερικά ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στα «βρώμικα» παιχνίδια στο κρεβάτι και όταν αυτό συμβαίνει δεν εκπλήσσει και πολύ τους συντρόφους τους, αφού με τον χαρακτήρα ή η συμπεριφορά τους δηλώνουν ότι επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής και ο/η σύντροφός τους το εκλαμβάνει ως κάτι τελείως φυσιολογικό ή αναμενόμενο. Για παράδειγμα, δεν θα ήταν έκπληξη ένας Σκορπιός, που ο πόνος είναι κομμάτι του εαυτού του, να σου ζητήσει να τον πονέσεις ή να σε πονέσει, να παίξετε δηλαδή διάφορα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Επίσης ένας Λέοντας που αγαπάει τις θεατρικές εκδηλώσεις στην καθημερινότητά του, θα μπορούσε να μετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις που περιλαμβάνουν μεταμφιέσεις με δερμάτινα, μαστίγια ή παιχνίδια εξουσίας. Εννοείται βέβαια, ότι όλα αυτά για να είναι «υγιή», θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση και των δύο πλευρών.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Στο νοσοκομείο η Σοφία Μουτίδου – Τι συνέβη;

Ως εδώ όλα καλά. Μπορεί όμως να πέσεις και σε εκείνα τα ζώδια που είναι… σιγανά ποταμάκια. Είναι τα ζώδια που δεν θα επισκεφτούν ποτέ μαζί σου ένα sex-shop ούτε θα παραδεχτούν σε μια ιδιωτική ή φιλική συζήτηση ότι αρέσκονται σε πειραματισμούς ή ακρότητες κατά τη διάρκεια του σεξ. Αντίθετα, για να εκδηλώσουν τις… ακραίες προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, θα πρέπει πρώτα να νιώσουν ασφάλεια και άνεση μαζί σου. Πρόκειται για τα άτομα, που δεν τα πιάνει το μάτι σου και θα έβαζες ακόμα και στοίχημα ότι αποκλείεται να κινούνται σε… ανορθόδοξα ερωτικά μονοπάτια.

Αν λοιπόν έχεις συνάψει ερωτική σχέση ή φλερτάρεις με ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρεις ότι μπορεί να δείχνουν ψυχρά και αδιάφορα όταν είναι σε δημόσιους χώρους, αλλά είναι έτοιμα να σπείρουν τον απόλυτο kinky πανικό κάτω από τα σεντόνια σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το άτομο που αγαπάει την ιδιωτικότητα και είναι κάπως μοναχικός, αλλά πάνω απ’ όλα ζει για το ανορθόδοξο και το μη συμβατικό. Από το γραφείο έως την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, δεν φοβάται να…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: