Τα 3 ζώδια που θα πουν τη γνώμη τους ακόμα κι αν δεν τα ρωτήσεις!

0
Τα-3-ζώδια-που-θα-πουν-τη-γνώμη-τους-ακόμα-κι-αν-δεν-τα-ρωτήσεις!

Μην προσπαθήσεις να τα σταματήσεις. Δεν θα τα καταφέρεις!

Σίγουρα σου έχουν τύχει καταστάσεις τις οποίες προσπάθησες να επιλύσεις μόνος/η, πριν κάποιος θελήσει να σου δώσει τις… ανεπιθύμητες συμβουλές του, χωρίς καν να τις ζητήσεις. Μιλάμε για τα άτομα που έχουν πάντα άποψη και θέλουν οπωσδήποτε να την ξεστομίσουν, αφού δεν τους είναι πάντα εύκολο να γνωρίζουν πότε κάποιος δεν θέλει να ακούσει αυτά που λένε.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Θετικός και στο μοριακό τεστ ο παίκτης του ριάλιτι – Τι θα συμβεί με τον τελικό;

Δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς έχουν γνώμη για όλα και πιστεύουν ότι πραγματικά βοηθούν όταν μοιράζονται τη γνώμη τους με κάποιον. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια, μόνο που δεν μπορούν να… συγκρατηθούν. Άλλωστε, το να έχουν άποψη πάει μαζί με όλο το πακέτο. Δηλαδή, θα την εκφράσουν και θα την υποστηρίξουν με σθένος, ειδικά αν πρόκειται για τον καλύτερο φίλο/η τους. Θα πουν όμως τη γνώμη τους και σε άτομα που δεν είναι και τόσο κοντινά, αφού συνήθως πιστεύουν ότι έχουν κάτι σημαντικό να πουν. Και βέβαια τους αρέσει να ακούνε τον εαυτό τους να μιλάει. Όταν όλα πλέον θα έχουν ειπωθεί και θα έχουν γίνει, τότε μπορεί να καταλάβουν ότι το να δίνουν σε κάποιον συμβουλή που ούτε καν την ζήτησε ίσως και να αποτελεί εισβολή στην ιδιωτική του ζωή.

Αν το εξετάσουμε αστρολογικά, είναι εύκολο να διακρίνουμε ποια ζώδια έχουν κάποια θεματάκια στο ζήτημα της επικοινωνίας και του διαλόγου. Τα ζώδια αυτά, απλώς θέλουν να ξέρεις πώς αισθάνονται για το κάθε τι που συμβαίνει – στην περίπτωση που χρειαστεί. Για αυτό, ακόμα κι αν ζητήσουν συγνώμη που σε ζαλίζουν με τις απόψεις τους, δεν πρόκειται να σταματήσουν να σου τις λένε. Είσαι πάντως ευπρόσδεκτος για να σου δώσουν τις συμβουλές τους ανά πάσα στιγμή!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι τόσο πεισματάρικο ζώδιο που είναι καλύτερα να ακούσεις τη γνώμη του όταν την εκφράζει. Δεν ενδιαφέρεται αν σε νοιάζει ή αν πρόκειται να ακολουθήσεις στα αλήθεια τη συμβουλή του. Νοιάζεται όμως πραγματικά για το αν σνομπάρεις, αγνοείς ή περιφρονείς τις προσπάθειες που κάνει για να είναι χρήσιμος.

Όταν ο Ταύρος έχει κάτι να πει, θα το πει. Δεν έχει σημασία αν είναι η κατάλληλη ώρα ή το κατάλληλο μέρος για να το κάνει. Σε μερικούς ανθρώπους απλώς αρέσει να ακούνε τον εαυτό τους, αλλά ο Ταύρος μιλάει όταν πιστεύει ότι έχει κάτι σημαντικό να πει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: