Ταρώ: Το ταξίδι συνεχίζεται – Ο τρελός βυθίζεται στα μονοπάτια της ζωής

0
Ταρώ:-Το-ταξίδι-συνεχίζεται-–-Ο-τρελός-βυθίζεται-στα-μονοπάτια-της-ζωής

Η τράπουλα Ταρό αποτελείται από 78 κάρτες και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε πού «τσακώσαμε» την Τέτα Καμπουρέλη! (exclusive pics)

– Τα 56 φύλλα της μικρής Αρκάνα που συμβολίζουν την καθημερινή πλευρά της ζωής, τις ανθρώπινες πράξεις και τις επιλογές μας.

– Τις 21 αριθμημένες μεγάλες Αρκάνες που συμβολίζουν τις εμπειρίες που πρέπει να αποκτήσει κάποιος προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό του

– Την κάρτα Νο 0, τον Τρελό, που συμβολίζει το πνευματικό ταξίδι του ανθρώπου στη γη με σκοπό την ολοκλήρωση του και την επιστροφή στην πηγή.

Οι εικόνες που περιέχονται στις κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα θεωρούνται ισχυρά αρχέτυπα που αν κάποιος μπορέσει και τα αποσυμβολίσει, η μυστηριώδης γλώσσα των Ταρό θα απλουστευτεί.

Η πρώτη κάρτα, ο Τρελός συμβολίζει τη θεϊκή ψυχή, καθώς αποκτά υλική υπόσταση. Τον βλέπουμε να στέκεται στην άκρη ενός βράχου και να κοιτάει πάνω και μακριά. Δεν γνωρίζει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έρχονται. Ο βράχος συμβολίζει τον κόσμο της ύλης. Έχει τον αριθμό 0 που στην αριθμολογία σημαίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Δείτε εδώ τις προηγούμενες εμπειρίες του Τρελού και διαβαστε τη συνέχεια παρακάτω:

2ο μέρος

Το επόμενο πρόσωπο που συναντά ο Τρελός είναι ο επιβλητικός Αυτοκράτορας. Ο πατέρας της Ταρό.

Ο Αυτοκράτορας κάθεται σε ένα πέτρινο θρόνο, σύμβολο του υλικού κόσμου. Τα πόδια του σε χαλαρή στάση δείχνουν ότι κυβερνά το βασίλειο του με αυτοπεποίθηση, κύρος και δομή. Είναι αυτός ή αυτή που ορίζει την τάξη.

Στο θρόνο του βλέπουμε κεφάλια κριού, έμβλημα του Άρη, άρα το μυαλό του το καθοδηγεί το ένστικτο του. Η πανοπλία που φορά σημαίνει προστασία.

Τα λευκά μαλλιά και η λευκή γενειάδα του δείχνουν αρχαία σοφία.

Το στέμμα στο κεφάλι του δηλώνει την κυριαρχία του επί του κόσμου.

Στο δεξί του χέρι κρατά σκήπτρο που απεικονίζει το Ανχ , το κλειδί της ζωής υπονοώντας ότι έχει δύναμη πάνω σε θέματα ζωής και του θανάτου. Στο αριστερό του χέρι κρατά μια γήινη σφαίρα που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να διεκπεραιώνει το θείο σχέδιο

Τα χέρια και τα πόδια του είναι σε τριγωνικό σχήμα, σύμβολο Φωτιάς.

Ο Αυτοκράτορας μαθαίνει τον Τρελό να έχει αυτοπεποίθηση, θέληση, σταθερότητα και του δείχνει πώς να αποκτήσει ηγετικές ικανότητες.

Ο αριθμός της κάρτας είναι το 4 και σχετίζεται με τη μορφή και την προσπάθεια.

Με την αυτοπεποίθηση στο δισάκι του ο Τρελός συνεχίζει το ταξίδι του και συναντά τον Ιεροφάντη. Ο Ιεροφάντης είναι ο Πάπας των καρτών που τελεί μυστήρια. Είναι αυτός που δίνει το φως ή φέρνει το φως.

Η θέση των χεριών του είναι σαν να λένε: «μείνε ακίνητος και άκου».

Κρατά μια χρυσή τιάρα σύμβολο σοφίας, τελειότητας και δόξας. Είναι η δύναμη της…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: