Τάσος Νούσιας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που είπε το «ναι» στην Έξαψη!

4
Τάσος-Νούσιας:-Αυτός-είναι-ο-πραγματικός-λόγος-που-είπε-το-«ναι»-στην-Έξαψη!

Έξαψη: Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Τάσος Νούσιας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε δυνατό spoiler!

Τι έχεις αγαπήσει στον Αλέξανδρο;

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έγινε! Η Μαριαγάπη έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι μια άλλη

Είμαι σε μεγάλο δίλλημα μαζί του. Αγα­πώ τα πάθη του και τα λάθη του. Όλοι οι ήρωες οδηγούνται κάπου. Αυτός κα­τευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα σε μια έντονη σύγκρουση με την οικογένεια του, αλλά και τον εαυτό του. Το πληρώ­νει ακριβά! Ως προς αυτό, του έχω μια μεγάλη συμπάθεια, γιατί η αδυναμία εί­ναι ίδιον των ανθρώπων. Είμαστε γεμά­τοι πάθη και αδυναμίες. Από την άλλη, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι ένας ήρωας θετικός ή ένας τύπος βολεμέ­νος, ο οποίος παριστάνει τον επανα­στάτη χωρίς αιτία. Παρά ταύτα, στη σύ­γκρουση με τον πεθερό του, κρατά-ένα επίπεδο περηφάνιας.

Βλέπουμε την παράλληλη σχέση του με την Κλαίρη από τα πρώτα επεισόδια. Θα αποκαλυφθεί εντέλει;

Δεν γίνεται να κρατηθεί μυστικό κάτι τέ­τοιο. Ο πεθερός του το ξέρει και προ­σπαθεί να προστατεύσει την κόρη του.

Η αντίδραση της Εβίτας θα αλλάξει τις ισορροπίες του ζευγαριού;

Η είδηση της παράλληλης σχέσης του Αλέ­ξανδρου θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία για την Εβίτα. Θα είναι ουσιαστικά κατα­πέλτης. Είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν πρόκειται για ένα νεκρό γάμο.

Άρα θα τιναχθεί ο γάμος τους στον αέρα.

Θα διαβούν και αυτό το μονοπάτι.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην «Έξαψη», υπό την έννοια ότι είσαι τρομερά επιλεκτικός στις τηλεοπτικές σου συμμετοχές. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος κάνεις τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής.

Συμμετείχα και στο «Έτερος εγώ», σε αυ­τήν τη σπουδαία δουλειά. Για τη συμμε­τοχή σε οποιαδήποτε δουλειά, λαμβάνω υπόψη μου το καστ, τον σκηνοθέτη και τον διευθυντή φωτογραφίας, όπως και το σε­νάριο το οποίο θέλω να έχει μια καθαρότη­τα στο ρόλο για να μπορώ να τον αναπτύ­ξω. Όσον αφορά την «Έξαψη», όλα συνη­γορούσαν στο ότι μπορούσαμε να κάνου­με μια πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας γιατί αρχί­σαμε αργά τα γυρίσματα, οπότε πιεστήκα­με χρονικά. Επίσης, η σειρά προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, από δύο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Χαίρο­μαι γιατί έχει αρχίσει και συνδέεται το κοι­νό με το σίριαλ. Το παρακολουθεί αρκετός κόσμος. Έχουμε μια καθαρή αφήγηση και καλά βλέμματα, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

ΠΗΓΗ: