Συνεργασία EVziiin και Schneider Electric

1
Συνεργασία-evziiin-και-schneider-electric

H σύγχρονη σειρά λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Schneider Electric έρχεται στην πλατφόρμα διαχείρισης φορτιστών της EVziiin.

Η EVziiin (κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα IoT διασύνδεσης διαχείρισης και λειτουργίας φορτιστών οχημάτων) και η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, και φυσικά στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ανακοινώνουν την επιτυχή διασύνδεση των φορτιστών της δεύτερης στην πλατφόρμα της πρώτης, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υψηλή τεχνογνωσία τους, δημιουργώντας, αλλά και βοηθώντας περαιτέρω στο οικοσύστημα της ανάπτυξης, των σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ελλάδα. Η συμφωνία προβλέπει πως οι φορτιστές που κατασκευάζει και διαθέτει η Schneider Electric θα αποτελέσουν μέρος του ταχύτατα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών που αναπτύσσει η EVziiin στην Ελλάδα.

Σε συνέχεια των παραπάνω η EVziiin θα συμπεριλάβει τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων της Schneider Electric στις ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης, λειτουργίας και διασύνδεσης φορτιστών που παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ποια είναι τα οφέλη της πλατφόρμας της EVziiin

Χάρη στην Internet of Things (IoT) λύση της EVziiin οι ως σήμερα απομονωμένοι φορτιστές γίνονται μέρος ενός έξυπνου δικτύου διασυνδεδεμένων φορτιστών. Ως αποτέλεσμα αυτής της διασύνδεσης ο οδηγός φορτίζει άνετα, εύκολα και με ασφάλεια το όχημά του σε περισσότερα από 95.000 σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία φόρτισης στους πελάτες τους, με δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον εσόδων, ενώ χάρη στα χαρακτηριστικά της IoT πλατφόρμας της EVziiin είναι εφικτή η απομακρυσμένη διαχείριση όλων των φορτιστών. Οι τουρίστες μπορούν εύκολα να βρουν σημείο φόρτισης στην Ελλάδα, τόσο απλά, όπως και στην χώρα τους. Στην εφαρμογή και στην πλατφόρμα EVziiin μπορεί να προστεθεί οποιοσδήποτε ήδη εγκατεστημένος φορτιστής.

Ποια είναι η Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζει Life Is On. Αποστολή της είναι να αποτελεί έναν αξιόπιστο ψηφιακό συνεργάτη για την Αειφορία και την Αποδοτικότητα, που προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως, κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητας προϊόντων, από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Αποτελεί μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είναι υπέρμαχος των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες, ενός ουσιαστικότερου επιχειρηματικού σκοπού, σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους για ένα καλύτερο μέλλον αστικής κινητικότητας.

ΠΗΓΗ: