Στοιχηματίστε: BMW M2 CS vs Mercedes-AMG A45 S

2
Στοιχηματίστε:-bmw-m2-cs-vs-mercedes-amg-a45-s

Μπορεί η κορυφαία έκδοση της BMW Σειρά 2 να νικήσει το πιο γρήγορο hatchback της Mercedes-AMG; Για να δούμε ποιος είναι ο νέος βασιλιάς, η ομάδα στο Car Magazine έβαλε την BMW M2 CS να μονομαχήσει με τη Mercedes- AMG A45 S. Προτού φτάσουμε στα εκπληκτικά αποτελέσματα, ας γνωρίσουμε τους διεκδικητές μας.

Η BMW M2 CS αντιπροσωπεύει την πιο ισχυρή BMW Σειρά 2 που κατασκευάστηκε ποτέ και βασίζεται στην ήδη εντυπωσιακή BMW M2 Competition. Η περιορισμένη BMW M2 CS ξεχωρίζει από την M2 χάρη στα ανθρακο-κεραμικά φρένα, την ανάρτηση, την οροφή από ανθρακονήματα και, τέλος, από τον κινητήρα που έρχεται κατευθείαν από την BMW M4 Competition.

Αυτό σημαίνει ότι η BMW M2 CS αποδίδει 450 ίππους και ροπή 550 Nm. O εντυπωσιακός κινητήρας διατίθεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων στην M2 CS, αλλά υπάρχει και η επιλογή του 7-τάχυτου διπλού συμπλέκτη.

Το πιο γρήγορο hatchback που κατασκευάστηκε ποτέ από τη Mercedes-AMG, η A45 S διαθέτει τον πιο ισχυρό 4-κύλινδρο κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής. Ο εντυπωσιακός 2-λίτρος κινητήρας αποδίδει 421 ίππους και ροπή 500 Nm. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που στέλνει την ισχύ στο έδαφος μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης με ρύθμιση AMG.

Comments

comments

ΠΗΓΗ: