Στεφανία Γουλιώτη: “Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα”

1
Στεφανία-Γουλιώτη:-“Έχω-συνεργαστεί-με-τον-Δημήτρη-Λιγνάδη,-οι-άνθρωποι-δεν-είμαστε-ένα-πράγμα”

Όσα είπε για το ελληνικό #MeToo και τον Δημήτρη Λιγνάδη η Στεφανία Γουλιώτη στο MEGA.

Για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως και αφορούσαν τον θεατρικό χώρο καθώς και την προσωπική της σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, η Στεφανία Γουλιώτη είπε ότι «Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα. Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε».

«Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, που δεν μας αφορά. Αλλά όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός», τόνισε η ίδια σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη, και είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει βγει προς τα έξω ένα εγκληματικό του κομμάτι. Ποτέ δε συνδέθηκα με αυτό το κομμάτι του. Ήμουν σε εκπομπή και μίλησα για κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού. Ήμουν μόνη μου μέσα στο ιατρείο του και δεν βγήκα να μιλήσω σε κανέναν και θεώρησα ότι κάνω λάθος. Μετά την εμφάνισή μου αυτή, μου έστειλαν μηνύματα πολλές γυναίκες για κακοποιητικές συμπεριφορές γιατρών. Είναι η ώρα που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι μπορούν να μιλήσουν», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις