Στέλνουν τον Ντελ Πίνο Μάγκο στον Άρη

  9
  Στέλνουν-τον-Ντελ-Πίνο-Μάγκο-στον-Άρη

  Δημοσιεύματα από τη Βενεζουέλα αναφέρουν ότι ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λουίς Ντε Πίνο Βέγκα ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο.

  Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βενεζουέλα κατέθεσε πρόταση και συζητούν με τον 27χρονο στόπερ. Ο Ντελ Πίνο Βέγκα κατάγεται από τη Βενεζουέλα, έχει όμως και την αγγλική υπηκοότητα αλλά και συμβόλαιο (έως τον Δεκέμβριο του 2022) με την Ουνιβερσιτάντ η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος της Χιλής. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Βέγκα έχει τη δυνατότητα «εξόδου» από το συμβόλαιο.

  Ο Βέγκα αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας, κυρίως όμως στο αριστερό άκρο καθώς εκεί χρησιμοποιήθηκε ως επί των πλείστων στην καριέρα του. Τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Ουνιβερσιτάντ (22 συμμετοχές), προηγήθηκε μια γεμάτη σεζόν με την Παλεστίνο όπου σε 28 αγώνες είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί εκτός Λατινικής Αμερικής.

  ΠΗΓΗ: