Σαν σήμερα: Το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και η επιστροφή στην κορυφή μετά από 24 χρόνια (pics & vid)

1
Σαν-σήμερα:-Το-πάρτι-τίτλου-της-ΑΕΚ-στη-Ριζούπολη-και-η-επιστροφή-στην-κορυφή-μετά-από-24-χρόνια-(pics-&-vid)

Στις 5 Μαΐου του 2018 η ΑΕΚ στεφόταν πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια νικώντας 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στη γειτονιά της, την Ριζούπολη.

Αυτή η χρονιά παραμένει ορόσημο για τους φίλους της ΑΕΚ, βλέποντας την ομάδα τους να κατακτάει το πρώτο πρωτάθλημα μακριά από το σπίτι της. Μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρ’ όλα αυτά, πλέον βλέπουν το όνειρο τους να παίρνει σάρκα και οστά και έτσι δεν θα αργήσει η στιγμή όπου θα πατήσουν και πάλι τα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια, και ικανοποίηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα των φίλων της Ενωσης εκείνη τη βραδιά.

Το 2018 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την Ένωση, καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια έπειτα από 24 χρόνια, μπήκε Champions League έζησε μεγάλες νίκες και γεύτηκε μεγάλες προκρίσεις!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μια μαγική βραδιά στο σπίτι μας με ξέσπασμα χαράς στη δική μας πόλη! Πρωταθλήτρια Ελλάδας, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια αναμονής!»

Μια μαγική βραδιά στο σπίτι μας με ξέσπασμα χαράς στη δική μας πόλη! Πρωταθλήτρια Ελλάδας, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια αναμονής!  #aekfc #aekfamily #champions2018 #ourhistory #ourcity #neafiladelfia

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

ΠΗΓΗ: