Σέρρες: Prison Break σε ίδρυμα ανηλίκων – Το έσκασαν 4 αδέρφια για να βρουν τους γονείς τους

0
Σέρρες:-prison-break-σε-ίδρυμα-ανηλίκων-–-Το-έσκασαν-4-αδέρφια-για-να-βρουν-τους-γονείς-τους

Τα παιδιά κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους υπεύθυνους του ιδρύματος στις Σέρρες. Πήδηξαν τα κάγκελα και βγήκαν από τα παράθυρα στον δρόμο…

Στο δρόμο πηδώντας τα κάγκελα και τα παράθυρα βρέθηκαν την Τετάρτη (14-07-2021) τα 4 μικρά παιδιά οικογένειας στις Σέρρες. Τα μικρά παιδιά είδε μόνα τους όπως ισχυρίζεται πάνω στο οδόστρωμα η μητέρα τους η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, καθώς θεωρούσε πως το κέντρο αποκατάστασης φυλάσσεται και τα παιδιά δεν είναι εύκολο να βγουν έξω από το ίδρυμα.

Οι γονείς αναρωτιούνται τι θα γινόταν στην περίπτωση ατυχήματος και ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη, επισημαίνοντας πως είχαν ενημερώσει τους υπευθύνους του ιδρύματος πως τα παιδιά θα προσπαθούσαν να το σκάσουν καθώς θέλουν να επιστρέψουν στην οικογένειά τους.

Η κυρία Α.Ζ. έχασε την επιμέλεια των παιδιών της μετά από καταγγελίες, με τον εισαγγελέα Σερρών να αποφασίζει τα παιδιά να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα καθώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι το κατάλληλο για να μεγαλώσουν.

Σύμφωνα με το Έθνος, η μητέρα υποστηρίζει κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τους ενημερώσει πως τα παιδιά βγήκαν από το ίδρυμα, ενώ παρότι όπως ισχυρίζεται χτύπησε το κουδούνι δεν της άνοιξε κανείς, ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε για το που ήταν τα παιδιά τόση ώρα που έλειπαν.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας μιλά στην κάμερα του Δίκτυο τηλεόραση για το πώς κατάφερε αυτή και τα τρία αδέρφια της να βγουν από το κέντρο αποκατάστασης πάνω στο δρόμο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα εργαζόμενο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις