Ρόδος: Παντρεύονται με… βιντεοκλήση!

0
Ρόδος:-Παντρεύονται-με…-βιντεοκλήση!

Μέσω… βιντεοκλήσης θα γιορτάσουν ο Μάνος και η Ασπα με τους δικούς τους ανθρώπους το γάμο τους, που έχουν προγραμματίσει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή 18 Ιουλίου, στην Ρόδο.

Το ζευγάρι να μεταφέρει την τελετή και σε… ψηφιακό περιβάλλον από την ιστοσελίδα manos-aspa.gr μέσω της οποίας θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο η τελετή!

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ουσιαστικά πρόκειται για τον πρώτο γάμο στη Ρόδο που θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο και σε ψηφιακό περιβάλλον ώστε ο ευρύτερος οικογενειακός και φιλικός κύκλος να μπορέσουν να παραβρεθούν, έστω και διαδικτυακά, στη χαρά του ζευγαριού.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «ο κορονοϊός δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το γάμο όπως θα τον θέλαμε. Δεν θα μπορούμε να έχουμε κοντά μας πολλούς ανθρώπους που αγαπάμε, και που θα ήταν χαρά μας να τους έχουμε δίπλα μας αυτή τη μέρα! Γι’ αυτό, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, θα μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά του γάμου μας, αλλά και την ίδια την τελετή κάνοντας το γάμο μας… ψηφιακό!».

Επιπλέον μέσω της ιστοσελίδας, δίνονται οδηγίες για τους προσκεκλημένους που θα παραβρεθούν στην τελετή και στο τραπέζι που θα ακολουθήσει, για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλει η πανδημία. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής. Κατά την παραμονή σας στο χώρο θα πρέπει να φοράτε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια, καθώς και να τηρείτε τις ανάλογες αποστάσεις.

Όπως είναι προφανές ΔΕΝ θα πρέπει να έχετε φυσικές επαφές (χειραψίες και ασπασμούς) με τους άλλους καλεσμένους. Έχετε υπ’ όψη σας ότι πολλοί καλεσμένοι μπορεί να μην είναι εμβολιασμένοι. Ωστόσο, και να είναι αυτό δεν τους απαγορεύει να μεταδώσουν τον ιό. Συνεπώς όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Στο τραπέζι όσο και στην τελετή αποφύγετε τους ασπασμούς και τις χειραψίες με τους άλλους καλεσμένους όπως και με το ζευγάρι.

Να φοράτε τη μάσκα όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην εκκλησία. Κρατάτε πάντα τις ανάλογες αποστάσεις, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Βάσει των τελευταίων υγειονομικών διατάξεων απαγορεύεται ο χορός στις κοινωνικές εκδηλώσεις».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις