Ράπτορς: Ο assistant coach κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (pic)

4
Ράπτορς:-Ο-assistant-coach-κατηγορείται-για-ενδοοικογενειακή-βία-(pic)

Ο Έιντριαν Γκρίφιν μπορεί να βρίσκεται με τους Ράπτορς στη «φούσκα» του ΝΒΑ και να έγινε για λίγο head coach στο παιχνίδι με τους Σίξερς, ωστόσο έξω από την «Disney World» έχει μπλεξίματα.

Η πρώην σύζυγός του, Όντρεϊ, τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία το διάστημα που ήταν μαζί, κάνοντας γνωστό το θέμα και δημόσια, με αναρτήσεις της στο twitter.

«Πώς μπορεί να την γλιτώνει κάποιος συνέχεια που κακοποιεί, που παραλίγο να σκοτώσει κάποιον με στραγγαλισμό, που ρίχνει τον άλλον πάνω σε ένα τοίχο και κάνει μια τρύπα τόσο μεγάλη, όσο το σώμα του, που τον σέρνει κάτω, ενώ είναι έγκυος;», έλεγε σε απόσπασμά της η Όντρεϊ, η οποία υποστηρίζει ότι ο Γκρίφιν ξεσπούσε και στα παιδιά τους και κατέληγε: «Θα σας πω εγώ πως, απλά να είσαι στο ΝΒΑ και να νικάς στη “φούσκα”».

How can someone do ALL of this and get away with it… @SmithRaps @Tadj315 @CBCNews @SteveClarkeMLB @vivekmjacob @Gleasonavenue @ShamsCharania @MaheshNYCTO @AaronBenRose @michaelgrange @kiranhothi @spencesmi @JLew1050 @KCJHoop @SmithRaps @Bulls_Jay @nba @Raptors #AdrianGriffin pic.twitter.com/qZ1ID82tHs

— Audrey R Griffin MAEd (@sincerelyaud_) August 13, 2020

Έπειτα, ανέφερε: «Ένα πράγμα που έχω καταλάβει είναι ότι έμεινα σιωπηλή και αποδέχθηκα αυτή την βίαιη συμπεριφορά για πολύ καιρό. Και η σιωπή μου άφησε την αμαρτία να κυριεύσει. Δεν μπορώ να σιωπώ άλλο πια. Είναι πολλά, για να θαφτούν».

One thing I have realized is that I have been quiet and accepting of abusive behavior for far too long. And me staying silent has allowed sin to thrive. I can’t be quiet anymore. It’s too much to bear.

— Audrey R Griffin MAEd (@sincerelyaud_) August 13, 2020

Η απάντηση του assistant coach των Ράπτορς

Ο Έιντριαν Γκρίφιν, μέσω δήλωσης του, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες και τονίζει πως η πρώην σύζυγός του ψεύδεται στο μέγιστο βαθμό.

«Η πρώην σύζυγός μου έκανε κάποιες κατηγορίες, τις οποίες αρνούμαι σθεναρά», έλεγε. «Έχουμε μια μακροχρόνια νομική διαμάχη σχετικά με τη διατροφή και την στήριξη του παιδιού μας. Απογοητεύομαι που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτές τις ψευδείς κατηγορίες με αυτόν τον τρόπο και απολογούμαι για όποιον αντιπερισπασμό έχει αυτό προκαλέσει στην ομάδα μας, σε μια σημαντική στιγμή».

Η ομάδα του Τορόντο πρόσθεσε πως «αναστατώθηκε» όταν είδε αυτές τις καταγγελίες και υποστήριξε πως ο Γκρίφιν είναι ένα πολύτιμο μέλος τους. «Η διοίκηση μίλησε αμέσως μαζί του κι εκείνος αρνήθηκε κατηγοριματικά τις καταγγελίες των αναρτήσεων. Στηρίζουμε αυτή τη διαδικασία, όσο εκείνος και η πρώην σύζυγός του διευθετούν αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: