Πώς αντέδρασε το Twitter στην προβολή του βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή target=”_blank”

1
Πώς-αντέδρασε-το-twitter-στην-προβολή-του-βίντεο-για-τις-Ένοπλες-Δυνάμεις-στη-Βουλή-target=”-blank”

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που προβλήθηκε στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής το βράδυ του Σαββάτου, με το οποίο το ελληνικό κοινοβούλιο τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το βίντεο ξεκινά με τη Μάχη του Μαραθώνα, περιλαμβάνει τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, το Υγρό Πυρ στο Βυζάντιο, την Επανάσταση του 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα του 1904-1908, τους Α’ και Β’ Παγκόσμιους Πολέμους, σύγχρονες εικόνες από τα σώματα του Ελληνικού Στρατού, αλλά και την προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων, Παναγία.

«Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα μάς υπενθυμίζει ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας» ανέφερε η Βουλή στο μήνυμά της.

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την κίνηση, τονίζοντας πως την ώρα που η χώρα μας παλεύει με την πανδημία του κορονοϊού και συνάνθρωποι μας χάνουν τη ζωή τους, οι πολιτικοί επενδύουν χρήματα στην προβολή βίντεο που δεν προσφέρουν τίποτα στους πολίτες.

ΠΗΓΗ: