Πόσο χρόνο χρειάζεται το κάθε skincare συστατικό για να δράσει στην επιδερμίδα σου;

2
Πόσο-χρόνο-χρειάζεται-το-κάθε-skincare-συστατικό-για-να-δράσει-στην-επιδερμίδα-σου;

Ένα Instagram post σού δίνει όλες τις απαντήσεις που έψαχνες!

Κάθε γυναίκα που ξεκινά να «χτίζει» τη ρουτίνα ομορφιάς της, ώστε να καταλήξει σε συγκεκριμένα προϊόντα που θα χρησιμοποιεί καθημερινά, λαμβάνει υπόψη της ορισμένους παράγοντες. Ο πρώτος και βασικότερος όλων είναι ο τύπος της επιδερμίδας. Ακολουθούν οι ανάγκες που έχει αυτό το δέρμα.

Θέλεις αντιγήρανση; Λογικά στρέφεσαι στη ρετινόλη. Αν, όμως, έχεις ανάγκη από βαθιά απολέπιση, επιλέγεις το γλυκολικό οξύ, ενώ αν το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση, τη λύση θα σου δώσει… το υαλουρονικό οξύ. Και αφού έχεις πάρει τον skincare δρόμο σου και έχεις διαμορφώσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου, ένα καίριο ερώτημα ταλανίζει το κεφάλι σου: «πότε επιτέλους θα δω τα πρώτα σημάδια δράσης του εκάστοτε συστατικού στην επιδερμίδα μου;».

Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε εμείς για να σου δώσουμε όλες τις απαντήσεις. Κατ’ αρχάς, όπως σε πολλά πράγματα, έτσι και εδώ θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια. Επιβάλλεται, δηλαδή, να ακολουθείς πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς σου, να μην παραλείπεις βήματα και- βέβαια- να μην τα παρατήσεις, αν δεν δεις πολύ άμεσα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΠΗΓΗ: