Πωλείται μια Alfa Romeo Giulietta TCR για 180.000 $

8
Πωλείται-μια-alfa-romeo-giulietta-tcr-για-180.000-$

Η αντιπροσωπία της Ferrari στο Χιούστον των ΗΠΑ πρόσφατα έβαλε προς πώληση ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, μια Alfa Romeo Giulietta TCR 2019 στην τιμή των 180.000 $. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το αυτοκίνητο και γιατί είναι τόσο ακριβό;

Η σειρά TCR διαθέτει hot-hatchbacks παραγωγής βελτιωμένα για αγώνες και ταξιδεύει στις καλύτερες πίστες αγώνων στον κόσμο. Τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά στην απόδοση και οι αγώνες είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί και διασκεδαστικοί.

Το αυτοκίνητο προετοιμάστηκε αρχικά από την αγωνιστική ομάδα της Risi Competizione. Με μόλις 50 μίλια στο κοντέρ, η Giulietta TCR δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, αλλά έχει επιλεχθεί να συμμετάσχει στα IMSA Michelin Pilot Series, SRO TC America, SCCA, NASA και στο Canadian Touring Car Championship.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 1.742cc, turbo, με 350 ίππους. Ο κινητήρας συνδέεται με ένα εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο SADEV, που μπορεί να αλλάξει ταχύτητα σε κλάσμα δευτερολέπτου. Αν και ορισμένες αγωνιστικές σειρές δεν το επιτρέπουν, η Giulietta TCR διαθέτει ABS.

Comments

comments

ΠΗΓΗ: