Πτήση MH370: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ρόλο του πιλότου

2
Πτήση-mh370:-Ανατριχιαστικές-αποκαλύψεις-για-τον-ρόλο-του-πιλότου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας επτά ολόκληρα χρόνια μετά την μοιραία πτήση MH370 της Malaysian Airlines, που χάθηκε και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες να μην γνωρίζουν τι απέγιναν 239 ψυχές. 

Η εξαφάνιση αυτής της πτήσης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια.

Σύμφωνα με τον αεροναυπηγό Ρίτσαρντ Γκόντφρι ο οποίος ερευνά από το 2014 την υπόθεση αυτή, ο πιλότος φαίνεται τελικά να έκανε ηθελημένα ελιγμούς και αλλαγές στην ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τα ραντάρ λίγο πριν βουτήξει στον Ινδικό Ωκεανό. 

Είπε ακόμα ότι ο πιλότος, Zaharie Ahmad Shah, ακολούθησε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πτητικό «μονοπάτι» για να μην καταλάβει κανείς τις προθέσεις του. 

Το Boeing 777 με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο στις 8 Μαρτίου του 2014. 

Το αεροπλάνο έκανε μια ανεξήγητη στροφή αλλάζοντας σχέδιο πτήσης και επέστρεψε στην χερσόνησο Malay και τα Στενά του Μαλακά πριν εξαφανιστεί. 

Με άλλα λόγια ο ειδικός πιστεύει πλέον ακράδαντα ότι ο πιλότος της πτήσης αυτής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο θανάτου για τον ίδιο και δυστυχώς άλλες 238 ψυχές.  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις