Πρώτα η Γρανάδα, μετά η απόφαση για το μέλλον του Φερέιρα!

0
Πρώτα-η-Γρανάδα,-μετά-η-απόφαση-για-το-μέλλον-του-Φερέιρα!

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα και των διαδοχικών δημοσιευμάτων από τη Βραζιλία.

Η Παλμέιρας όντως έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ και τον Πορτογάλο τεχνικό, έχοντας εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από κάποιους Λατινοαμερικάνους προπονητές.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έκαναν κάποιες πρώτες συζητήσεις, όμως το θέμα παραπέμφθηκε μετά τον αγώνα με τη Γρανάδα. Αυτό που θέλουν από τον ΠΑΟΚ είναι η συνέχεια των όποιων συζητήσεων να γίνει από την Παρασκευή (30/10) και μετά.  

Προτεραιότητα των «ασπρόμαυρων» είναι η αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και όχι η διαπραγμάτευση με την Παλμέιρας, που προς το παρόν έχει «παγώσει».

Την ίδια ώρα που υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από τη Βραζιλία, με κεντρικό πρόσωπο τον Αμπέλ Φερέιρα, από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζεται ότι δεν ισχύει η πληροφορία περί αξίωσης του ποσού των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού είναι πολύ μικρότερη…

Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως η Παλμέιρας είναι έτοιμη να καταβάλλει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, κατά άλλους και αυτό το ποσό είναι πολύ μικρότερο (κοντά στις 600.000 ευρώ), για να τερματιστεί η συνεργασία του Φερέιρα με τον ΠΑΟΚ.  

Διαβάστε επίσης:

  • «Η Παλμέιρας ετοιμάζει πρόταση για τον Φερέιρα» (pic)
  • «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 6 εκατ. ευρώ για Φερέιρα»! (pic)
  • ΠΑΟΚ: Η Παλμέιρας τσέκαρε τον Άμπελ Φερέιρα (pic)

ΠΗΓΗ: