Πρώην αφεντικό της Ferrari στο τιμόνι της Formula 1

0
3
Πρώην-αφεντικό-της-ferrari-στο-τιμόνι-της-formula-1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ξένα μέσα, ο Στέφανο Ντομενικάλι, μια ισχυρή προσωπικότητα στον κόσμο των αγώνων καθώς ήταν ο επικεφαλής της Ferrari, είναι έτοιμος να αναλάβει δράση στο τιμόνι της Formula 1, παίρνοντας τη θέση του Τσέις Κάρεϊ. Ο τελευταίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στα τέλη Ιανουαρίου του 2017, όταν η Liberty Media αγόρασε το σπορ και μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος σε πολλά ζητήματα που υπήρχαν από την προηγούμενη διεύθυνση. 

Ο Ντομενικάλι σήμερα είναι 55 ετών και έχει ισχυρές σχέσεις με τον Ρος Μπράουν, διευθύνων σύμβουλο της F1 και τον Ζαν Τοντ, πρόεδρο της FIA. Γεννήθηκε στην Ίμολα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και μπήκε στον κόσμο της Ferrari το 1991. To 2007 έγινε επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας. 

Γενικότερα το βιογραφικό του είναι γεμάτο καθώς αφού έφυγε από τη Formula 1, συνεργάστηκε με τo Volkswagen Group και πιο συγκεκριμένα, με την Audi, που του έδωσαν την αρμοδιότητα του CEO στη μάρκα της Lamborghini. Η ιστοσελίδα RaceFans προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Liberty Media προκειμένου να μάθει το δικό τους σχόλιο, ωστόσο δεν δέχτηκαν να πουν τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Περιμένουμε λοιπόν μέχρι να αποφασίσουν να το ανακοινώσουν επίσημα! Οι φήμες πάντως, λένε ότι ο Στέφανο Ντομενικάλι θα αναλάβει πριν από την εκκίνηση της νέας χρονιάς της Formula 1. 

ΠΗΓΗ: