Πρόβα νυφικού για τη Ματίνα Ζάρα-Ο Χούτος παντρεύεται με κουμπάρα τη Λάουρα Νάργες (exclusive pics)

  1
  Πρόβα-νυφικού-για-τη-Ματίνα-Ζάρα-Ο-Χούτος-παντρεύεται-με-κουμπάρα-τη-Λάουρα-Νάργες-(exclusive-pics)

  Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αυτό το διάστημα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους.

  Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 21 Αυγούστου στη Σκιάθο, με καλεσμένους στενούς συγγενείς και καλούς τους φίλους.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor αποκλειστικό: Ποια έφτιαξε την τούρτα της Μαριαλένας & γιατί δεν την έφτιαξε ο Παπαδόπουλος

  Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (27/7), η Ματίνα Ζάρα βρέθηκε σε γνωστό οίκο και έκανε πρόβα νυφικού ενώ μαζί της ήταν και η κουμπάρα της που δεν είναι άλλη από τη Λάουρα Νάργες.

  Να θυμίσουμε πως η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Χούτος είχαν γνωριστεί στο Survivor και από τότε όχι μόνο κρατούν μια τυπική επαφή αλλά είναι αχώριστοι! Στην παρέα τους προστέθηκε και η ταλαντούχα τραγουδίστρια και μέλλουσα σύζυγος του μάνατζερ ποδοσφαιριστών και αυτή η σχέση που έχουν δημιουργήσει όχι μόνο θα μείνει δυνατή με την πάροδο των χρόνων αλλά θα έχει επισφραγιστεί και με μια κουμπαριά! Και γιατί όχι να μην ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη!

  Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Λάουρα Νάργες θα γίνει κουμπάρα για πρώτη φορά.

  Το gossip-tv έχει εξασφαλίσει φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της Ματίνας Ζάρα και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί!

  Είναι κούκλες και η νύφη αλλά και η κουμπάρα!

  ΠΗΓΗ: