Πούμπουρας: Τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι ή να δουλεύεις κι ας μην παίρνεις μία;

1
Πούμπουρας:-Τι-είναι-προτιμότερο;-Να-κάθεσαι-σπίτι-ή-να-δουλεύεις-κι-ας-μην-παίρνεις-μία;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα σχετικά με όσους… γκρινιάζουν που είναι χρόνια άνεργοι, ρίχνοντας τους και μάλιστα το φταίξιμο, λέγοντας πως δεν δέχονται καν να… δουλέψουν δωρεάν για να βρουν δουλειά.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.

»Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία», είπε.

«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν πλήθος σχολίων στο Twitter, με τους χρήστες να μην του «χαρίζονται».

Το φοβερό δεν είναι ότι ο Σάββας Πούμπουρας σου λέει αν είσαι άνεργος και δε βρίσκεις δουλειά να πας να δουλέψεις τσάμπα. Το φοβερό είναι ότι εσύ είσαι άνεργος και τύποι σαν τον Σάββα Πούμπουρα δεν μένουν ποτέ χωρίς δουλειά και μάλιστα καλοπληρωμένη.

— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) May 3, 2021

Σάββας Πούμπουρας: «Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία». ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕ! ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ;

— Υπεύθυνος του Τουήτερ (@poutkovo) May 2, 2021

Ο Πούμπουρας λέει ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και θα μπορούσαν να πάνε να δουλέψουν δωρεάν.

ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ;

— Aiiiiiii re (@re_aiiii) May 3, 2021

Ο Πούμπουρας λέει ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και θα μπορούσαν να πάνε να δουλέψουν δωρεάν.

ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ;

— Aiiiiiii re (@re_aiiii) May 3, 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: