Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Μάρκεθ στη Honda;

0
Ποιος-θα-είναι-ο-αντικαταστάτης-του-Μαρκ-Μάρκεθ-στη-honda;

Ο Μαρκ Μάρκεθ γίνεται συνεχώς καλύτερα και οι δηλώσεις που έχουμε μέχρι στιγμής από το ιατρικό του τιμ είναι θετικές. Ακόμη όμως κανείς δεν έχει απαντήσει αν ο Ισπανός θα καταφέρει να είναι έτοιμος μέχρι την εκκίνηση της σεζόν του MotoGP το Μάρτιο. Ο τραυματισμός του δεν ήταν απλός, καθώς μετά την πτώση που είχε σε περσινό αγώνα, επιχείρησε να τρέξει κανονικά μια εβδομάδα μετά, κάτι που τον έκανε πολύ χειρότερα. 

Τελικά υποβλήθηκε σε μια σειρά από χειρουργία μέχρι που έκανε και το τελευταίο πριν λίγο καιρό. Η Honda προφανώς έχει σκεφτεί διάφορες λύσεις για να αντικαταστήσει τον Μαρκ Μάρκεθ στην αρχή της σεζόν, σε περίπτωση που τελικά δεν προλάβει. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος έφυγε από τη Ducati και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι στα πλάνα του. Ωστόσο έχει πει ότι δεν θα πήγαινε να… ζεστάνει τη θέση του Μαρκ Μάρκεθ. 

Ένας πρωτοκλασάτος οδηγός όπως ο Ντόβι δεν θα πήγαινε εύκολα σε μια ομάδα, στην οποία όταν ο επίσημος αναβάτης θα ήταν έτοιμος να τρέξει, θα τον έδιωχναν την άλλη μέρα. Ο Στεφάν Μπραντλ είναι μια επιλογή της Honda, καθώς είναι και ο δοκιμαστής της. Ο αρχιμηχανικός του Μαρκ Μάρκεθ θεωρεί ότι εκείνος είναι η ιδανική λύση και όχι ο Ντοβιτσιόζο. «Δεν μου φαίνεται νορμάλ να πάρει η Honda τον Ντοβιτσιόζο στη θέση του Μαρκ. Περισσότερο νόημα θα έχει να πάρει τη θέση του ο Στεφάν. Ο Στεφάν κατανοούσε τα πράγματα που συμβαίνουν στους αγώνες και τα οποία μόνο σε Γκραν Πρι μπορείς να τα καταλάβεις. Έχει την ταχύτητα και είναι και ο δοκιμαστής μας. Οπότε ποιος είναι καλύτερος από αυτόν για να αντικαταστήσει τον Μαρκ;» είπε ο αρχιμηχανικός του Μάρκεθ. 

ΠΗΓΗ: