Ποιοι θα είναι οι νέοι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα;

  0
  Ποιοι-θα-είναι-οι-νέοι-συνεργάτες-της-Δανάης-Μπάρκα;

  Ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Δανάη Μπάρκα;

  Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, οι εκπομπές κατέβασαν ρολά, στο παρασκήνιο όμως οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Το Πάμε Δανάη είναι ένα από τα προγράμματα που θα δούμε και την επόμενη χρονιά, με σαρωτικές, όμως, αλλαγές. Η Δανάη Μπάρκα θα επιστρέψει στις οθόνες μας λίγο διαφορετικά…

  Σύμφωνα με το προ ημερών ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #not, το Πάμε Δανάη θα συνεχίσει στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega, με την προβολή του να γίνεται δίωρη -θα ξεκινά στις 11.00 και θα ολοκληρώνεται στις 13.00.

  Την αρχισυνταξία πρόκειται να αναλάβει η Δήμητρα Παλούδη, προερχόμενη από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Στην παρέα της Δανάης μπροστά από τις κάμερες παραμένει μόνο ο Άρης Καβατζίκης και όπως είχε αναφερθεί και στην εκπομπή του Open, θα έχουμε νέα είσοδο, αυτήν της Δέσποινας Καμπούρη.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να προστίθεται στην παρέα της Δανάης Μπάρκα είναι ο Γιώργος Κρικοριάν.

  Ο Γιώργος Κρικοριάν τα τελευταία χρόνια ήταν στο πάνελ της Φωλιάς των Κου Κου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του Star, λοιπόν, σύμφωνα με το zappIT, ο Γιώργος είναι μάλλον έτοιμος για μια Mega σεζόν…

  ΠΗΓΗ: